Jessica tarjoutui kantamaan sairaan ystävänsä lasta – unelma perhe-elämästä ei kuitenkaan ehtinyt toteutua

Nainen teki lapsuudenystävälleen palveluksen, jota ei voi rahassa mitata. 

Bec ja hänen aviomiehensä Gareth olivat toivoneet lasta jo pitkään, mutta naisen sairastama aineenvaihduntasairaus kystinen fibrioosi esti pariskunnan unelmaa käymästä toteen.

Kun naisen lapsuudenystävä Jessica tarjoutui hyvän ystävänsä sijaissynnyttäjäksi, lasta kipeästi kaivannut pariskunta ei olisi voinut olla onnellisempi ja kiitollisempi. Heidän unelmansa toteutuisi sittenkin.

Toisen perheen auttaminen on antanut paljon

Ilo oli molemminpuolinen, sillä sekä Jessica että hänen aviomiehensä olivat onnellisia siitä, että he pystyivät auttamaan ystäväpariskuntaansa saavuttamaan sen, mitä he epätoivoisesti elämäänsä halusivat.

Jessin aviomies Jeremy julkaisi sosiaalisessa mediassa koskettavan kirjoituksen epäitsekkään teon tehneelle vaimolleen.

– Uskomattoman ylpeä vaimostani Jessicasta. Se, että annat aikaa ja kehosi jonkun toisen puolesta, on jotain todella erityistä. Tämä on ollut hieno matka olla osallisena, ja olen iloinen siitä, että pystyimme tekemään tämän yhdessä. Toisen perheen auttaminen tällä tavoin on ollut antoisaa, Jeremy kirjoittaa Twitterissä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pariskunnan toive perhe-elämästä jäi kuitenkin toteutumatta, sillä Bec ei koskaan ehtinyt tavata pientä poikaansa. Bec nukkui pois syyskuussa, neljä kuukautta ennen, kuin hänen poikansa saapui tähän maailmaan. 

Surun murtama isä haluaa olla paras isä pojalleen

Surun murtama aviomies Gareth joutuu nyt kohtaamaan sen tosiasian, että hän kantaa toteutuneen unelmansa kotiin yksin.

– Bec ei koskaan puhunut vaikeuksistaan tai pyytänyt apua. Ei, vaikka hän kamppaili suurempien henkilökohtaisten ongelmien kanssa kuin me pystymme koskaan ymmärtämään. Ja nyt, vaikka hän joutuu kohtaamaan valtavan taloudellisen ja emotionaalisen vuoren yksin, Gareth on samanlainen, pariskunnan perhetuttu kertoo.  

Jos  video ei näy, voit katsoa se täältä

Vaikka poika ei saa koskaan tavata äitiään, Gareth aikoo tehdä kaikkensa ollakseen paras isä pojalleen.

Lähde: Mirror

***

Onko surulle tilaa? 6:32

Lue myös:

    Uusimmat