Jessica Simpson joutui lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi – tekijä oli nuori tyttö, joka oli itsekin kohdannut saman kohtalon

Jessica Simpson on kertonut avoimesti elämänkerraassaan joutuneensa lapsena hyväksikäytön uhriksi. Nyt hän paljasti hyväksikäyttäjän olleen nuori tyttö, jonka hän tapasi vuosia sitten. 

Jessica Simpson kertoo hänen elämänkerrassaan kokeneensa lapsena seksuaalista hyväksikäyttöä. Hänen hyväksikäyttäjä oli nuori tyttö, joka oli perhetuttu. Simpsonia hyväksikäyttänyt tyttö tuli itse samaan aikaan seksuaalisesti hyväksikäytetyksi.

Tyttöä hyväksikäytti mies, joka oli myös Simpsonin perhetuttu. Simpson kertoo, että tämä mies oli usein myös hänen lapsuudenkodissaan käymässä, mutta ei koskaan koskettanut häntä. Hän hyväksikäytti tätä tyttöä, joka tuli sitten Jessican luo ja teki samat asiat hänelle. 

Hän paljastaa näyttelijä Katherine Schwarzeneggerin podcastissa kohdanneensa hyväksikäyttäjänsä vuosia sitten.

– Kerroin hänelle, että tiesin, että myös häntä hyväksikäytettiin tuolloin. Monella tapaa tunsin sääliä häntä kohtaan ja annoin kaiken vain tapahtua, Simpson kertoo.

Simpson halusi kertoa naiselle antavansa tälle anteeksi.

– Sanoin hänelle, että tiedän, että sinulla itselläsi on myös paljon läpikäytävää ja että hänen pitäisi luultavasti puhua jonkun kanssa ja löytää tapa ymmärtää nuo asiat ja antaa anteeksi. Kerroin hänelle, että haluan vain, että hän tietää, että annan anteeksi hänelle,  mutta en välitä olla hänen lähellään enää koskaan. Haluan kuitenkin hänen tietävän, että en aio enää kieltää niitä asioita, joita välillämme tapahtui, Simpson muistaa sanoneensa naiselle. 

Simpson päätti kaivaa vanhat haavat auki kahdeksan vuotta sitten erottuaan silloisesta miehestään Nick Lacheystä.

– Olin tuolloin selibaatissa ja matkalla tutkimaan itseäni ja tiesin, etten pysty menemään eteenpäin ennen kuin saisin sanoa sanottavani tälle naiselle, Simpson selitti podcastissa.

– Tiesin, että jos olen rehellinen hänelle, se puhdistaisi omatuntoni. Lähetin hänelle jopa kirjani ja kerroin toivovani, että se auttaa häntä.

Tällä hetkellä Jessica Simpsonin elämä hymyilee. Laulaja sai kolmannen lapsensa miehensä Eric Johnsonin kanssa maaliskuussa 2019. Pari juhlisti juuri kuudetta hääpäiväänsä heinäkuun 6. päivä.

– Kuusi vuotta sitten menin naimisiin sielunkumppanini kanssa, hän hehkutti seuraajilleen. 

Lähde: E! Online

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja