Jesse Puljujärveltä vaatimus Oilersille, Stanley Cupeja rohmunnut seurapomo latasi vastaiskun – "En todellakaan tee niin"

Jesse Puljujärvi on tehnyt selväksi, ettei hän pelaa enää Edmonton Oilersissa, mutta seurapomo Ken Holland on toista mieltä. 

Puljujärven agentti Markus Lehto vahvisti tällä viikolla, että hyökkääjä on pyytänyt siirtoa toiseen seuraan

– Jos häntä ei kaupata, hän pelaa Euroopassa ensi kaudella. Hän ei pelaa Edmontonissa, Lehto totesi .

Nyt Oilersin GM Ken Holland on reagoinut näihin puheisiin. Oilersista jo vuosikymmenet kirjoittanut toimittaja Jim Matheson kertoi Hollandin vastauksesta Twitterissä

– En anna pelaajaa pois vain sen takia, että hän on tyytymätön. En todellakaan tee niin. Jos kauppaan pelaajan, haluan hänestä reilun vastineen tai en tee kauppaa. En kauppaa pelaajaa vain saadakseni häntä pois mielestäni, Holland totesi. 

– Jos pystymme löytämään vaihtoehdon, joka toimii kaikille osapuolille, olen valmis pohtimaan sitä. Jos emme, en tee mitään, seurapomo jatkoi Oilers Now -ohjelmassa. 

Holland vahvisti keskustelleensa asiasta Lehdon kanssa viimeksi tiistaina. 

– En tee mitään sellaista, mikä ei ole parhaaksi Edmonton Oilersille, Holland alleviivasi. 

Holland, 63, aloitti Oilersin GM:nä toukokuussa. Hänellä on takana loistelias ura Detroit Red Wingsissä, sillä hän voitti Stanley Cupin seurassa neljästi: ensin apulais-GM:nä vuonna 1997, sitten vastuuroolissa 1998, 2002 ja 2008. 

Puljujärvi, 21, on tehnyt Oilersissa kolmen kauden aikana 139 ottelussa tehot 17+20=37. Hänet varattiin 4. numerolla kesällä 2016. 


Lue myös:

    Uusimmat