Jesse Puljujärveltä omalaatuinen havainto Leijonien stadionottelusta – ”Yksi juttu jäi mieleen”

7:03
Videolla juttua Leijonien sunnuntain Venäjä-pelistä.

Leijonat päätti Venäjän EHT-turnauksen poikkeuksellisissa merkeissä, kun se kohtasi turnauksen isäntämaan jättikokoisella stadionilla. Jesse Puljujärvelle jäi mieleen erityisesti yksi muisto.

Venäjä ja Suomi kohtasivat Pietarin yli 70 000 katsojaa vetävällä jalkapallostadionilla. Sunnuntain taistoa ei voinut kuitenkaan nimittää aivan täysin ulkoilmaotteluksi, sillä Pietarin stadionin katto oli vedetty kiinni.

Itse ottelussa Leijonat kärsi 0-2-tappion. Venäjän ykköstahona toimi hyökkääjä Anton Slepyshev, joka iski molemmat maalit.

Leijonien puolella Kärppä-hyökkääjä Puljujärvi oli koko turnauksen näkyvimpiä hahmoja. 21-vuotias Puljujärvi loisti erityisesti viikonlopun peleissä, ollen aidosti johtava pelaaja.

Sunnuntain ympyrät olivat poikkeukselliset jopa Puljujärvelle, Pohjois-Amerikan kävijälle.

– Olihan tuolla paljon katsojia. Yksi juttu jäi mieleen: musiikki oli kovalla, Puljujärvi tunnelmoi MTV Urheilulle.

– Vauhdikas peli pienessä kaukalossa. Paljon kamppailemista. Joukkueena pelasimme ihan hyvän pelin. Pienet marginaalit kääntyivät Venäjän puolelle. Emme vain saaneet tehtyä maalia, Puljujärvi harmitteli.

Näyttävien puitteiden sisään mahtui myös hieman negatiivisempi puoli. Pietarin jalkapallostadionille rakennettu jää oli suorastaan kelvoton.

– Kiekko pomppi, mutta se oli sama molemmille. Ei ollut mikään paras jää, mutta kyllä siinä pystyi luistelemaan. Ei jäänyt siitä kiinni, Puljujärvi mietti.

Kesällä NHL:stä takaisin Suomeen palannut Puljujärvi on ollut katseiden kohteena niin Karjala-turnauksessa kuin nyt Venäjällä.

– Ihan ok on mennyt. Hyvin on päässyt pellaamaan, hyviä minuutteja, hyvien jätkien kanssa. Kiva on ollut pelata, Puljujärvi analysoi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja