Jesse Markinin koskettava esitys ei tehnyt tuomareihin vaikutusta – Jorma Uotinen sivalsi: "Syntyikö vai sammuiko tähti?"

6:48
Katso parin tanssi videolta!

Muusikko Jesse Markin esitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman seitsemännessä livelähetyksessä intohimoa sykkivän rumban.

Muusikko Jesse Markinin pyörähteli kauden seitsemännessä livessä rumban tahtiin yhdessä tanssiopettajansa Claudia Ketosen kanssa. Kappaleeksi pari oli valinnut Lady Gagan ja Bradley Cooperin upean Shallow'n. Pari sai viime sunnuntain arvonnassa tehtäväkseen inspiroitua Gagan ja Cooperin tähdittämästä A Star Is Born -elokuvasta. 

Tuomarit Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen kommentoivat parin herkkää tanssiesitystä tiukoin sanankääntein. 

– Nyt mentiin jo niin suorilla jaloilla, että oli jo vähän haastellisen näköistä. Tunnelmaltaan te kyllä onnistuitte luomaan uskottavan esityksen, Ahti-Hallberg kommentoi. 

– Syntyikö vai sammuiko tähti? Vaikka te olette omilla aloillanne tähtiä, niin tässä tanssissa se tähteys ei päässyt loistamaan, Uotinen kommentoi. 

– Toki oli ongelmia rytmin kanssa, mutta hieno avoin loppu, Haapalainen totesi. 

Pari sai yhteensä 15 pistettä.

Katso videolta parin veto!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja