Jesse Kaikuranta laihtui 30 kiloa – tuoreet kuvat muutoksesta

Laulaja Jesse Kaikurannan muodonmuutos toi mukanaan myös uuden musiikillisen tyylin.

Vie mut kotiin -hitistä tunnettu Jesse Kaikuranta esiintyi Mannerheimin Lastensuojeluliiton hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä Helsingissä keskiviikkoiltana.

Hän esitti tilaisuudessa uutuussinglensä Takki auki tuulessa, joka on Jessen mukaan saanut faneilta pääasiassa hyvää, mutta myös ristiriitaista palautetta.

– On tullut eripuraa siitä, että onko tämä minulle hyvä suunta. Se on vain hyvä, että herättää keskustelua, artisti uskoo.

– Artistina on pakko tehdä sitä, mikä tuntuu itsestä oikealta. Vaikka se ei olisikaan kaikkien vanhojen fanien mieleen, Jesse kertoi.

Klubimaisempaa musiikkia jatkossa tekevä Kaikuranta aikoo säilyttää kappaleissaan syvällisiä aiheita, mutta kertoa ne keveämmällä tavalla.

Uuden levyn teon ohessa laulaja on hoikistunut monia kiloja.

– Pidän dieettiä yllä. Yritän tehdä elämäntapamuutoksesta pysyvän, ettei ensin laihtuisi ja sitten lihoisi takaisin, Jesse sanoi.

Jesse Kaikuranta on laihtunut kokonaisuudessaan 30 kiloa. Elämäntapamuutoksen hän aloitti jo muutama vuosi sitten vähentämällä hiilihydraatteja ja lisäämällä proteiineja ruokavalioon.

– Kyllä sen olossa tuntee, mutta en aiemmin ajatellut, että onpa vaikea olla. Nyt tajuaa, että on varmasti ollut vaikea olla (kilojen kanssa), mutta ei ole sisäistänyt sitä itse.

Lue myös:

    Uusimmat