Jesperi Kotkaniemeltä namupassi – Carolina kieputti Floridan nurin

Carolina Hurricanes kaatoi Floridan 4–1 NHL:n harjoitusottelussa.

Joukkueiden kaikki huippupelaajat eivät olleet mukana, kun esimerkiksi Carolinan Sebastian Aho ja Floridan Aleksander Barkov eivät olleet kokoonpanoissa. Sen myötä muut pelaajat nousivat esiin.

Jesperi Kotkaniemi saalisti kaksi syöttöpistettä, joista varsinkin ensimmäinen oli upea. Kotkaniemi tarjoili maalin eteen avopaikan Stefan Noesenille, joka lapioi kiekon rysään.

Carolina teki kolmannen erän ensimmäisen neljän minuutin aikana kolme maalia. Loppunumerot tyhjiin pari minuuttia ennen summeria iski Michael Bunting.

Hurricanesin maalilla hääri ensimmäisen 30 minuuttia Antti Raanta, joka päästi taakseen yhden maalin, kun Florida teki ylivoimaosuman ensimmäisessä erässä.

Carolina on aloittanut harjoitusottelut vahvasti. Se on voittanut molemmat pelaamansa pelit.

Viime kaudella Carolina ja Florida kohtasivat konferenssifinaaleissa. Silloin Panthers oli parempi voitoin 4–0.