Jeremy Clarksonin uusi pesti julkaistiin – sivaltaa kommentillaan Top Gearia

Spekulaatiot entisen Top Gear -juontajan Jeremy Clarksonin työtilanteen suhteen voidaan vihdoin lopettaa.

Jeremy Clarkson sai potkut keväällä Top Gear -juontajan pestistään.  Clarkson sai potkut sen jälkeen, kun hän oli käynyt väkivaltaisesti ohjelman Oisin Tymonin kimppuun.

Potkujen jälkeen Clarksonin tulevaisuudensuunnitelmista on liikkunut tasaiseen tahtiin huhuja.

Nyt tähden uusille työkuvioille on kuitenkin saatu vahvistus, sillä Hello!-lehti uutisoi Clarksonin tehneen sopimuksen uudesta autoaiheisesta ohjelmasta Amazonin striimauspalveluiden kanssa.

Fanien iloksi Clarksonin lisäksi sopimukset on tehty myös Top Gearin Clarksonin potkujen jälkeen jättäneiden James Mayn ja Richard Hammondin kanssa.

Amazon Pime Video EU:n varapääjohtaja Jay Marine vahvisti lehdelle tiedon sopimuksesta Clarksonin kanssa. Hän kertoi myös odottavansa innolla tähden paluuta ruutuun.

– Asiakkaamme sanoivat, että he haluavat koko kolmikon takaisin ruutuun. Niinpä olemme innoissamme mahdollistaessamme tämän. Tuskin maltamme odottaa, mitä Jeremy, Richard ja James vielä luovatkaan yhdessä. Siitä tulee varmasti yksi maailmanlaajuisesti odotetuimmista ohjelmista vuonna 2016.

Clarkson itse on kommentoinut uutta pestiään humoristisen ivalliseen tyyliinsä.    

– Minulla on sellainen olo, kuin olisin noussut pienestä kaksitasoisesta lentokoneesta suoraan avaruusalukseen, Clarkson kuittaili Amazonin tiedotteessa.

Myös Richard Hammond ja James May ovat tyytyväisiä uudesta haasteesta. Kolmikon sopimuksen mukaan he tulevat tekemään ainakin kolme kautta uutta ohjelmaa.

Ohjelman tuottaa entinen Top Gear -tuottaja, Clarksonin kouluaikainen ystävä Andy Wilman. Odotukset ovat korkealla, sillä Wilmania kiiteltiin aikoinaan Top Gearin siivittämisestä kansainväliseen menestykseen.

Ohjelman kuvaukset alkavat syksyllä, kunhan kolmikko saa pakettiin Top Gear LIVE -maailmankiertueensa.

Lue myös:

    Uusimmat