Clarkson joutui kuntoutukseen potkujen jälkeen: Olin muuttua kuolaavaksi vihannekseksi

Top Gear -ohjelmasta potkut saanut Jeremy Clarkson joutui kuukaudeksi kuntoutukseen suuren stressimäärän vuoksi.

Autoiluohjelma Top Gearin juontajan paikalta erotettu Jeremy Clarkson, 55, paljastaa The Sunday Times -lehden kolumnissa joutuneensa kuukaudeksi kuntoutukseen potkujensa jälkeen.

Mies joutui hoitoon lääkärien ilmaistua huolensa Clarksonin stressitilasta.

– Minulle sanottiin hyvin suoraan, että olin muuttumassa kuolaavaksi vihannekseksi stressin vuoksi. Syitä olivat äitini kuolema, potkut Top Gearista ja miljoonat muut asiat, Clarkson toteaa.

– Minun käskettiin hakeutua ”vankilaan”, jossa ei olisi minkäänlaista yhteyttä ulkomaailmaan.

Clarkson ei nauttinut kuntoutuksesta.

– Luulin, että kyseessä olisi rentouttava vetäytyminen stressaavasta maailmasta, mutta se oli todellinen vankila jaettuine makuuhuoneineen, vartijoineen ja piikkilankoineen.

– Herätyksen ja nukkumaanmenon välissä oli ohjelmassa tuntikaupalla jotain, mitä pidän ehdottomasti kamalimpana asiana maailmassa: joogaa.

Jeremy Clarkson sai potkut suursuositusta Top Gear -ohjelmasta sen jälkeen, kun hän oli käynyt väkivaltaisesti ohjelman tuottaja Oisin Tymonin kimppuun. Clarksonin epäiltiin myös sairastavan syöpää, mutta epäily osoittautui aiheettomaksi.

Kesän lopulla uutisoitiin Clarksonin tehneen sopimuksen uudesta autoaiheisesta ohjelmasta Amazonin striimauspalveluiden kanssa.

Top Gear -fanien iloksi Amazon teki sopimukset myös Clarksonin potkujen jälkeen ohjelman jättäneiden James Mayn ja Richard Hammondin kanssa. Ohjelma nähdään kanavalla ensi vuonna.

Clarkson kolumnista uutisoi Hello!.

Lue myös:

    Uusimmat