Entinen Top Gear -tähti avautuu – menetti työnsä, äitinsä, puolisonsa ja kotinsa vuodessa

Jeremy Clarksonille vuosi 2014 näytti elämän nurjan puolen. Nyt hän avautuu vaikeuksistaan The Times Magazinen haastattelussa.

Jeremy Clarksonin elämä oli pitkään kuin ruusuilla tanssia. Clarkson eli onnellisen lapsuuden, kävi huippukoulut, tapaili upeita kaunottaria ja teki näyttävän kansainvälisen uran toimittajana ja juontajana.

Clarkson tunnetaan poliittisesti epäkorrekteista sutjautuksistaan ja epäkohteliaasta käytöksestä, joka on ollut osa miehen charmia. Hän ja juontajakollegat James May ja Richard Hammond tekivät auto-ohjelma Top Gearista maailmanlaajuisen ilmiön, joka on tuottanut yli 30 miljoonaa puntaa.

Ei ollut väliä, kuinka huonosti Clarkson käyttäytyi. Mies sai aina anteeksi ja kohut unohdettiin nopeasti.

Kunnes hänen onnensa kääntyi.

Maaliskuussa 2015 BBC kyllästyi Clarksonin jatkuviin kohuihin ja antoi miehelle kenkää. Juontaja joutui kohun keskelle lyötyään Tope Gear -tuottaja Oisin Tymonia.

Samana vuonna hän erosi tyttöystävästään Phillipa Sagesta ja menetti kotinsa. Lisäksi Clarksonin äiti hävisi viisi vuotta kestäneen kamppailun syöpää vastaan.

Kertyneet vastoinkäymiset saivat Clarksonin tekemään täydellisen elämänmuutoksen.

Hän vannoo, ettei hakeutunut vierotukseen, mutta hän lopetti alkoholin käytön kokonaan kuukausiksi. Lisäksi hän alkoi joogata aamuisin ja meni nukkumaan viimeistään iltakymmeneltä.

Nyt hän kertoo, että on oikeasti herkempi kuin mitä televisiossa antoi ymmärtää. Hän toteaa tunnetun Jeremy Clarksonin olevan pelkkää show’ta.

Viime kesän lopulla uutisoitiin Clarksonin tehneen sopimuksen uudesta autoaiheisesta ohjelmasta Amazonin striimauspalveluiden kanssa.

Top Gear -fanien iloksi yhtiö teki sopimukset myös Clarksonin potkujen jälkeen ohjelman jättäneiden James Mayn ja Richard Hammondin kanssa. Ohjelma nähdään kanavalla tänä vuonna.

Clarksonin avautumisesta uutisoi Daily Mail.

Lue myös:

    Uusimmat