Jere Tiihonen julkaisi koskettavan kuvan kaksoisveljestään – fanit haltioituivat

Cheekin haastattelu kokonaisuudessaan 6:38

Cheekin kaksoisveli Jere Tiihonen julkaisi vastikään Instagramissa koskettavan kuvan, jossa veljekset halaavat.

Lahden mäkimontussa lauantaina 25. elokuuta uransa viimeisen keikan vetänyt Cheek poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassa tiiviissä halauksessa kaksoisveljensä Jere Tiihosen kanssa.

MTV tapasi Jare Tiihosen vain muutama tunti ennen Cheekin uran viimeistä keikkaa. Katso yllä haastattelu kokonaisuudessaan!

Jere Tiihonen julkaisi veljensä uran päätöskonsertin kunniaksi kuvan, josta ei tunnetta puutu. Cheekin loistokas ura kuminoitui Lahden mäkimontussa lauantaina 25. elokuuta järjestettyyn Valot sammuu -konserttiin.

– Cheekend, Jere kirjoittaa kuvan yhteydessä sydän-emojin kera.

Cheekin fanit ovat ottaneet tuoreen otoksen sosiaalisessa mediassa lämmöllä vastaan. Kuva on kerännyt lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä ja artistin fanit viljelevät sydämiä kuvan kommenttikenttään.

– Kaksostyttöjen äitinä sydän sulaa tätä kuvaa katsoessa. Jos siitä on enää mitään jäljellä Cheekendin jäljiltä, eräs seuraaja kommentoi kuvan ohessa.

MTV pääsi haastattelemaan Cheekiä ennen kuin tähti nousi viimeistä kertaa lavalle. Mies paljasti haastattelussa suuntaavansa heti keikkojen jälkeen lomalle aurinkoon

– Varmaan heräilen rauhakseltaan iltapäivällä ja pakkaan kamat ja etsin jonkun aurinkoisen kohteen. Otan siivet ja häivyn hetkeksi chillaa, hän kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat