Mainos

Jere koki tänään salamaniskun lentokoneessa: "Jälkikäteen jäi mietityttämään"

Turussa asuva häävalokuvaaja Jere Satamo oli matkalla Norwegianin lennolla Lontoosta Helsinkiin, kun kun salama iski koneeseen yllättäen.

-Olin matkustamassa takaisin Suomeen kolmen kaverin kanssa Walesissa järjestetystä valokuvaus-workshopista. Kone oli laskeutumassa Helsinkiin pilvien läpi. Kone tärisi turbulensseissa. Yllättäen välähti ja kuului kova pamaus, kuvailee Satamo tilannetta.

Satamo kertoo MTV Uutisille, että matkustajat kääntyilivät katsoakseen mitä oli tapahtunut, mutta muuten koneessa oli jopa yllättävän rauhallista.

Myös lentoemännät tuntuivat suhtautuvan tilanteeseen rauhallisesti, eikä koneessa edes tehty kuulutusta salamaniskusta. 

-Joku matkustajista kysyi koneen laskeuduttua, että oliko salama iskenyt koneen oveen, kun koneesta ulos pääsyä jouduttiin odottelemaan. Luin vasta maassa uutisista, että salama oli itse asiassa osunut koneeseen. 

Satamo kertoo, että asia jäi hieman askarruttamaan jälkikäteen, että mitä olisi voinut tapahtua. Hän toteaa laittaneensa myös lottorivit vetämään, kun kerran salamakin jo onnistui tänään osumaan kohdalle.

Salama iski tänään myös toiseen Norwegianin koneeseen. Barcelonasta lähtenyt kone oli niinikään laskeutumassa Helsinki-Vantaalle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.