Jere ja Nanna Karalahden esikoispoika aloittaa koulun – ylpeä isä vitsailee tyttöjen hurmaamisella: "Taito, mitä faija ei näköjään opi"

Nanna ja Jere Karalahti nauttivat lapsiensa kanssa viettämästä ajasta 0:41
Jere ja Nanna Karalahti MTV Uutisten haastattelussa vuonna 2021

Avioeroa hakeneiden Jere ja Nanna Karalahden esikoinen, Jax, aloittaa koulun. 

Nanna ja Jere Karalahden  esikoinen Jax aloittaa tänään koulutaipaleensa. Ylpeä isä kertoo Instagramissa, että Jax osaa jo lukea, kirjoittaa ja laskea. Samalla Jere Karalahti vitsailee tyttöjen hurmaamisella ja paljastaa, että se on taito, mitä hän ei "näköjään" ole koskaan oppinut. 

Huomenna se alkaa. Jax kouluun ekalleluokalle, vaikka voisi kyllä skippaa senkin kun osaa lukea ja kirjoittaa suomeksi ja englanniksi, laskea vaikeitakin laskutehtäviä ja vaikka mitä muuta niin taitaa mennä ensimmäinen vuosi ihan vaan tyttöjen hurmaamiseen ja naurattamiseen, joka kyllä on erittäin tärkeä taito, mitä faija ei vaan näköjään osaa eikä opi, Karalahti kirjoittaa. 

Jere ja Nanna Karalahti ovat jättäneet avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Avioerohakemus on tullut vireille 4. heinäkuuta. Hakemus on jätetty yhdessä ja puolen vuoden harkinta-aika on käynnistynyt heti. 

Pari avioitui vuonna 2015 ja heillä on kolme yhteistä lasta, Jax, Alexia ja Felicia. 

Nanna kertoi heinäkuun lopulla avoimesti Instagramin Tarinat -osiossa perheen rankasta ajanjaksosta. Tarinat ovat nähtävillä vain vuorokauden niiden julkaisusta. 

– Kevät oli rankkaa aikaa eikä pelkästään eron osalta, oli myös paljon kaikkea muuta isompaa huolta ja murhetta. Tällä hetkellä on kuitenkin kirkas valo tunnelin päässä ja helpottunut olo, vaikka kovan kevään jälkeen väsymys välillä tukkii keveyden. Luotan kuitenkin kaikkeen hyvään enemmän kuin koskaan aiemmin. 

Nanna myös kertoi, että lasten isä tulee olemaan paljon heidän yhteisten lastensa kanssa. Hän aikoo puhua lasten kanssa perheen uudesta arjesta. 

– Kun arki alkaa ja reissut tasaantuvat, niin Jere tulee olemaan paljon lasten elämässä ja arjessa mukana. Mikään ei ole lapsille tärkeämpää kuin hyvät suhteet isään ja äitiin ja vanhempien keskinäinen energia.

Lue myös:

    Uusimmat