Jennifer Lopez vastaa botox-väitteisiin – nuorekkuuden taustalla yksinkertainen kikka

0:18
Jennifer Lopez, 51, keimaili uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana

Jennifer Lopez saa aika ajoin kyselyjä siitä, onko hän tehnyt jotain toimenpiteitä itselleen. 

Laulaja Jennifer Lopez, 51, sai Instagramissa kyselyjä siitä, että onko hän käynyt kirurgin veitsen alla tai onko hän kenties laittanut kasvoihinsa botoxia. 

– Mutta saanko mainita, että kulmakarvasi ja otsasi eivät liiku ollenkaan, kun puhut tai yrität ilmaista itseäsi... Sinulla on varmasti botoxia. Lyödäänkö vaikka vetoa, eräs seuraaja kommentoi, jossa JLO testaa nimeään kantavaa kasvonaamiota.

Jennifer on vastannut faninsa viestiin ja tyrmää väitteet. Hän toteaa, ettei ole ensimmäinen kerta, kun häneltä kysytään asiasta.

 –Tällaiset kasvoni vain ovat, JLO vastaa.

– En ole koskaan ottanut botoxia, pistoshoitoja, enkä ole käynyt koskaan kauneuskirurgin veitsen alla. Kunhan sanon, hän jatkaa.

Jennifer jatkoi vielä vastaustaan. Laulajakaunotar toteaa, että myös sisäisillä kikoilla voi luoda ulkoista kauneutta. 

– Hanki itsellesi JLO kosmetiikkaa ja tunne itsesi kauniiksi omassa ihossasi. Tässä on myös toinen JLO-kosmetiikkasarjan salaisuus: Yritä viettää aikasi positiivisemmin ja kiltimmin, äläkä yritä huonontaa muiden ilmapiiriä. Älä käytä aikaasi yrittäen saada muita alas, jos lopetat sen, niin se myös nuorentaa ja kaunistaa. Lähetän sinulle rakkautta, laulaja kirjoittaa.  

Lopez on kertonut, että 23-vuotiaana hänen silloinen poikaystävänsä kehotti laittamaan botoxia. 

– En pidä muutenkaan neuloista, vastasin heti kieltävästi. Olenkin pohtinut sitä, miltä näyttäisin nykyään, jos olisin aloittanut sen käytön. Kasvoni olisivat varmasti hyvin eri näköiset, JLO tuumasi. 

Jennifer suosii varsin luonnonmukaisia menetelmiä kauneushoidossa, hän vannoo aurinkovoiteen ja oliiviöljyn nimeen. 

Jennifer on myös kertonut, ettei juo lainkaan alkoholia, tupakoi, eikä nauti lainkaan kofeeinituotteita. Lisäksi hän noudattaa terveellistä ruokavaliota. 

LÄHTEET: Page Six, In Style 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja