Jennifer Lopez julkaisi kuvia kihlajaisistaan – miesystävä kosi romanttisesti rannalla

Jennifer Lopezia kosittiin romanttisesti rannalla.

Poptähti Jennifer Lopez meni viikonloppuna kihloihin baseball-pelaaja Alex Rodriguezin kanssa. Kihlausuutisen jälkeen hän on julkaissut Instagramissa kuvia, jotka paljastavat, missä kosinta tapahtui.

Romanttisissa kuvissa Bahamalla lomaileva pariskunta on meren rannalla. Rodriguez polvistuu Lopezin eteen ja pujottaa sormuksen rakkaansa sormeen. Kuvasarjan jälkimmäisissä kuvissa tuore kihlapari syleilee ja suutelee toisiaan. Kuvat on ottanut Rodriguezin palkkaama ammattivalokuvaaja.

Kuvatekstin mukaan kosinta tapahtui lauantaina 9. maaliskuuta.


Tuleva avioliitto on Lopezille jo neljäs. Hänen ensimmäinen avioliittonsa oli kuubalaisen tarjoilija Ojani Noan kanssa vuonna 1997. Liitto päättyi alle vuoden jälkeen.

Vuonna 2001 Lopez avioitui taustatanssija Chris Juddin kanssa. Liitto kesti vain vuoden.

Lopez avioitui jälleen vuonna 2004, tällä kertaa laulaja Marc Anthonyn kanssa. Pari ilmoitti eroavansa vuonna 2011, ja vuotta myöhemmin Anthony haki avioeroa. Heillä on liitosta vuonna 2008 syntyneet kaksoset Emme ja Maximilian

Rodriguez on aiemmin ollut naimisissa Cynthia Scurtisin kanssa. Kuuden vuoden avioliitto päättyi vuonna 2008. Parilla on kaksi lasta, Natasha ja Ella.

Lähteet: CNN, The Cheat Sheet

Lue myös:

    Uusimmat