Jennifer Garner toivoi raskauskilojen sulamista

Alias-sarjan naistähti Jennifer Garner pettyi pahasti huomatessaan, etteivät raskauskilot sula itsestään pois synnytyksen jälkeen. Joulukuussa 2005 esikoisensa synnyttänyt Jennifer kuvitteli saavansa timmin kroppansa takaisin ilman minkäänlaista vaivannäköä ja järkyttyi, kun niin ei tapahtunutkaan.

Kukaan ei ilmeisesti ollut kertonut liikunnalliselle Jenniferille, etteivät edes Hollowoodin superäidit laihdu itsestään, vaan timmit takamukset saavutetaan henkilökohtaisen valmentajan avulla.

- Kuvitelin, että kilot sulaisivat pois, koska niin monella ystävälläni on käynyt niin. Siskonikin olivat hoikempia lasten saannin jälkeen, kuin mitä he olivat ennen raskautta. Odotellessani kilojeni sulamista, mutustelin muffinsseja ja keksejä ja join olutta. Lopulta ymmärsin, etten laihdu taikaiskusta, vaan minun pitää tehdä se itse, Jennifer tilitti brittilehdelle.

Perhe-elämäänsä keskittyvä kaunotar treenaa nykyisin aina silloin kuin muilta kiireiltään ehtii.

- Juuri nyt elämäni pyörii äitiyden ympärillä. Herään aikaisin aamulla ja olen koko päivän jatkuvasti liikkeessä. Treenaan silloin kun Violet on päiväunilla.

Juoksumatolla harjoittelu on selvästikin tehonnut. Rouva Ben Affleck nähdään valkokankaalla elokuvassa Catch and Release varsin hoikassa kunnossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat