Jennifer Anistonilta häkellyttävä paljastus Frendien kulisseista – vastaa viimein faneja askarruttaneeseen kysymykseen

Liki tauotta pyörinyt Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt 5:55
Liki tauotta pyörinyt Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt

Jennifer Aniston ja David Schwimmer tekivät paljastuksen Frendien erikoisjaksossa. 

90-luvulla alkanut, kulttimaineeseen nousseen Frendien näyttelijät palaavat yhteen vielä yhden jakson verran, kun torstaina 27. toukokuuta sarjasta ilmestyy HBO Maxilla Reunion-jakso.

Sarjassa kymmenen vuoden ajan saatiin seurata roolihahmojen Rossin ja Rachelin on-off -suhdetta.

Erikoisjakson isäntänä toiminut James Corden rohkaistuu kysymään roolihahmoa näytteleviltä Jennifer Anistonilta ja David Schwimmeriltä monien mieltä kutkuttaneen kysymyksen.

– Sallitteko minun kysyä kysymyksen, jota pidän röyhkeänä? Corden kysyy varovasti erikoisjaksossa.

– On mahdotonta ajatella, että olette nuoria, kuumia, hyvännäköisiä ja menestyneitä näyttelijöitä, eikä teillä olisi lainkaan ollut kulissien takana ainuttakaan romanssia, haastattelija jatkaa.

Aniston vastaa kysymykseen hieman hämillään.

– Siis, tarkoitan, David? hän vastaa kysyvästi.

Schwimmer vastaa toimittajan kysymykseen.

– Ensimmäisellä kaudella olin suuresti ihastunut Jeniin, näyttelijä vastaa Anistonin yhtyessä, että tunne oli molemmin puolinen.

Ystävykset olivat olleet jossain vaiheessa syvästi ihastuneita toisiinsa, mutta olivat jompikumpi tai kumpainenkin parisuhteessa, joten eivät halunneet rikkoa rajoja.

– Emme koskaan ylittäneet tätä rajaa. Kunnioitimme sitä.

Joey Tribbiania sarjassa näytellyt Matt LeBlanc heittää tilanteen vitsiksi.

– Hevonpaskaa, mies toteaa yskäisten.

Vitsistä huolimatta molemmat kielsivät suhteen.

– Muistan kun sanoin Davidille, että on aika sääli, että meidän ensisuudelmamme tulee olemaan televisiossa, Aniston toteaa.

– Ensimmäinen suudelmanne oli sitten kahvilassa. Me kanavoimme kaiken  meidän välillä olleen ihastuksen ja rakkauden Rossiin ja Racheliin, hän jatkaa.

Uutuusjaksossa The One Where They Get Back Together  näyttelijät esiintyvät itsenään että roolihahmoinaan. Trailerin mukaan jaksossa nähdään muun muassa vanhojen, klassikoiksi nousseiden vuorosanojen muistelemista.

Frendit on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä sarjoista. Sarjassa seurattiin Rachelin (Jennifer Aniston), Monican (Courteney Cox), Rossin (David Schwimmer), Chandlerin (Matthew Perry), Phoeben (Lisa Kudrow) ja Joeyn (Matt LeBlanc) elämää.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat