Jennifer Aniston paljastaa kaikkien aikojen suosikkijaksonsa Frendeistä – unohtumattoman koskettava kohtaus saa paatuneimmankin herkistymään

5:55
Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt

Jennifer Anistonin suosikkijakso Frendeissä liittyy erityisen herkkään takaumaan ja tilanteeseen Rachelin ja Rossin välillä.

Yhdysvaltalaista Frendit-suosikkisarjaa esitettiin kymmenen tuotantokauden ajan vuosina 1994-2004. Sarjassa seurattiin kuuden new yorkilaisen kaveruksen elämää, joista yksi oli Jennifer Anistonin esittämä Rachel Green.

Aniston paljasti vuonna 2016, mikä on hänen suosikkinsa kaikista kuvatuista Frendit-jaksoista. Anistonin suosikiksi nousee The One with the Prom Video -jakso, jossa näytetään takauma hahmojen lukion tanssiaispäivästä. Jakso lukeutuu Anistonin – sekä useiden Frendit-fanien suosikkeihin – sen takia, että siinä näytetään erityisen herkkä ja koskettava hetki Anistonin roolihahmon Rachelin sekä David Schwimmerin hahmon Rossin välillä.

– Rakastin aina takaumia. Rakastin aina kun meillä oli takaumia ylipainoiseen Monicaan tai Racheliin ennen nenäleikkausta tai Rossiin hänen afronsa kanssa. 

Jaksossa Frendien kuusikko kerääntyy yhteen katselemaan vanhaa tanssiaisvideota ajalta, jolloin Monica (Courteney Cox) ja Rachel olivat lukiossa. Monican isoveli Ross oli jo yliopistossa ja hän oli erittäin ihastunut Racheliin, vaikka kukaan ei tätä tuolloin tiennyt. Kun Rachelin tanssideitti Chip vaikuttaa tekevän hänelle oharit, Rossin ja Monican vanhemmat suostuttelevat poikansa vetämään ylleen isänsä smokin ja viemään Rachelin tansseihin. 

Kuitenkin sitten, kun Ross on pukeutunut ja aikeissa lähestyä Rachelia kotoaan nappaaman kukkakimpun kanssa, videokameralla kuvattu vanha kotivideo näyttää kuinka Rachel ja Chip rientävät ulos ovesta Monican ja tämän seuralaisen kanssa. 

Näin ollen Monica ja Rachel saavat tietää vasta aikuisina, että Ross oli aikeissa tarjoutua viemään Rachelin lukiotansseihin. Kun jaksossa palataan nykyhetkeen Rachel reagoi asiaan kävelemällä huoneen poikki Rossin luokse ja suutelemalla tätä. 

– Näettekö? Ross on hänen hummerinsa, tilannetta todistava Phoebe (Lisa Kudrow) julistaa hymyillen. 

Frendien odotettu jälleennäkemisjakso on määrä kuvata ja esittää vuoden 2020 aikana.

Herkän ja koskettavan kohtauksen näet alla olevalta videolta.

Lähde: Cheat Sheet

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja