Jennie pelasti koiransa jäisestä pulasta – "Sillä ei olisi ollut mahdollisuuttakaan selviytyä"

Jennie pelasti koiransa jäätyneestä uima-altaasta: ”Minuuttikin kauemmin ja Sid ei olisi selvinnyt” 1:51
Videolla valvontakameran materiaali takapihan kauhun hetkistä.

Jennien taistelu aikaa vastaan koiransa pelastamiseksi tallentui valvontakameran muistiin.

Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva Jennie Tatum koki äskettäin jokaisen koiran omistajan pahimman painajaisen, kun hänen koiransa Sid putosi jäätyneen uima-altaan jään alle uppeluksiin.  

Takapihan tallentava valvontakamera kuvasi järkyttävän tilanteen. Videolta näkee, että Sid ja Jennien toinen koira ulkoilevat riehakkaasti leikkien takapihalla, kun Sid yllättäen hyppää uima-altaan jäälle. Pinta on heikkoa, eikä kestä koiran painoa ja Sid putoaa jään alle.

Jennie oli seuraamassa tilannetta, eikä aikaillut hetkeäkään hypätessään jäihin koiran perään. Sid ei kuitenkaan tuntunut löytävän takaisin pinnalle ja Jenniellä on pahoja vaikeuksia löytää rakas lemmikkinsä rikkoessaan epätoivoisesti jään pintaa kellon tikittäessä eteenpäin.

– Olin täynnä adrenaliinia. En edes ajatellut kylmyyttä, Jennie muistelee tilannetta.

"En usko, että koira olisi selvinnyt toista minuuttia"

Reilut 22 kiloa painava Sid oli jään alla lopulta yli minuutin, ennen kuin Jennie onnistui paikantamaan tajuntansa menettäneen koiran ja nostamaan sen altaan reunalle.

– En usko, että koira olisi selvinnyt toista minuuttia sen oireiden perusteella, Sidin jälkikäteen tutkinut eläinlääkäri April Smith toteaa.

Jennie ei pidä itseään sankarina ja olisi hypännyt kenen tahansa lemmikin perään jäiseen altaaseen.

– Videolta voi nähdä, että koira vain upposi. Sillä ei olisi ollut mahdollisuuttakaan selviytyä ilman Jennietä, Smith sanoo.

Katso videolta valvontakameran materiaali pelottavasta tilanteessa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat