Mainos

Jenkkifirma panostaa Isac Elliotiin: Hän on seuraava kansainvälinen teinitähti!

Suomalainen poptähti Isac Elliot luo tosissaan uraa maailmalla.

Suomalainen popsensaatio Isac Elliot on luonut ahkerasti uraa Amerikassa. Työ kantaa hedelmää, sillä nyt laulaja on sopinut uuden managerointisopimuksenyhdysvaltalaisen Primary Waven kanssa.

– Koko tiimimme täällä Primary Wavella on erittäin innostunut yhteistyöstä Isac Elliotin kanssa. Meistä kaikista tuntuu, että hän on maailman seuraava kansainvälinen teinitähti. Isac on firmamme prioriteetti nyt ja odotamme innolla hänen brändinsä ja fanikantansa kasvattamista Amerikan markkinoilla, Primary Waven toimtusjohtaja Larry Mestel hehkuttaa.

Isac Elliot valittiin One Directionin keikkojen avaajaksi

Lisäksi suomalaistähti on valittu One Directionin stadionkonserttien avaajaksi Suomessa ja Norjassa. Isac lämmittelee One Directionia Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 27. kesäkuuta ja Norjassa, Oslon Ullevaal Stadionilla 19. kesäkuuta. 

– Tykkään 1D:stä tosi paljon. Steal My Girl on mun mielestä paras popbiisi pitkään aikaan. Olen treenannut laulua heidän biisien tahtiin ja katsonut live-DVD:t monta kertaa. Oli tosi iso juttu minulle, että mut pyydettiin lämppäämään Helsinkiin ja Osloon. Parasta ikinä ja suuri kunnia. Mahtava myös päästä näkemään näin iso show ihan vierestä. Siitä varmasti oppii paljon, Isac Elliot fiilistelee.

Suomen lahjakkaimpiin ja lupaavimpiin poppareihin kuuluva Isac Elliot on julkaissut kaksi albumia, Wake Up World (2013) ja Follow Me (2014). Ainoana suomalaisena artistina Isac on voittanut kahdesti peräkkäin MTV:n myöntämän Best Finnish Act -palkinnon, päässyt arvostetun Billboard-lehden tulevaisuuden tähtiä ennakoivalle Next Big Sound -listalle

One Direction esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa On the Road Again -kiertueensa Euroopan osuuden päätöskonsertissa.  Walesin Cardiffista kesäkuun 5. päivä käynnistyvän Euroopan kiertueen konserteissa One Directionin lämppärinä nähdään pop-punk-bändi McBusted.

Helsingin konsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Lippupalvelussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.