Isac Elliot teki historiaa USA:ssa! Suomalaistähti esiteltiin "Skandinavian Justin Bieberinä"

Teinipoppari esiintyi ensimmäisenä suomalaisena Yhdysvaltojen suosituimpiin aamuohjelmiin lukeutuvassa Today Show -tv-ohjelmassa.

Isac Elliot, 15, esiintyi maanantaiaamuna Yhdysvaltojen länsirannikon aikaa NBC-kanavan aamuohjelma Today Show'ssa.

Elliot oli ensimmäinen ohjelmassa esiintynyt suomalainen artisti. Teinitähti esitti uusimman singlensä What About Me.

Isac Elliot esiteltiin katsojille vaatimattomasti "Skandinavian Justin Bieberinä".

Katso Elliotin esiintyminen ohjelmassa täällä sekä Isacin haastattelu täällä.

– Se on sairaan iso juttu! Elliot kommentoi MTV.fille muutamaa päivää ennen ohjelmaa.

– Jännittää tietenkin myös. Pitää antaa ensimmäinen vaikutelma Suomesta, joka siinä show’ssa on koskaan nähty. Saan edustaa Suomea ensimmäisenä Today Show’n suomalaisena vieraana. Se on hienoa. Aion vetää hyvin ja puhua pelkkää hyvää Suomesta, hyväntuulinen laulaja lupasi.

Elliot päätyi aamuohjelmaan sen myötä, että Z100-radiokanavan julkkisjuontaja Elvis Duran valitsi suomalaislupauksen kuukauden artistiksi kanavalleen. Today Show ja Z100 tekevät yhteistyötä ja jokainen kuukauden artisti esitellään amerikkalaisyleisölle aamuohjelmasssa.

Isac Elliot on rakentanut kansainvälistä uraa jo pidempään. Viime vuoden puolella hän pääsi radiosoittoon yhdysvaltalaiselle Radio Disney -kanavalle. Today Show ja Z100 ovat tähdelle aimo harppaus eteenpäin kansainvälisen uransa luomisessa.

– Olen tehnyt vähän hommia Disneyn kanssa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun pääsen kunnolla morjenstamaan amerikkalaista yleisöäni, Elliot intoili.

– Jos sosiaalisesta mediasta mittaa, niin isoin fanipohja minulla on yhä Suomessa, mutta Yhdysvallat tulee kovaa vauhti kakkosena. Se, että biisi soi Radio Disneyllä, ei vielä riitä. Nyt kun tulee tällaisia todella isoja juttuja, niin homma voi lähteä liikkeelle eri tavalla, hän pohtii.


Tähden kolmas levy on äänitetty Los Angelesissa ja Helsingissä ja se tullaan julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna.

– Seuraava levy tulee olemaan kansainvälinen julkaisu, ja sen takana tulee olemaan jokin amerikkalainen levymerkki. Levy tulee olemaan minulle tärkeä myös siksi, että siellä on vain muutama kappale, joiden kirjoittamiseen en ole osallistunut.

Elliot on julkaissut aiemmin kaksi albumia, Wake Up World (2013) ja Follow Me (2014).

Today Show esitetään suorana lähetyksenä New Yorkista jokaisena viikonpäivänä. Ohjelma on pyörinyt vuodesta 1952 alkaen ja se kerää keskimäärin viisi miljoonaa katsojaa joka lähetyksen äärelle.

Lue myös:

    Uusimmat