Mainos

Jehovan todistajat suree Turun iskussa kuollutta jäsentään, 31-vuotiasta naista: "Hän rakasti kaikkia ja kaikki rakastivat häntä"

Jehovan todistajien tiedottaja Ari Hakkarainen tunsi henkilökohtaisesti Turun joukkopuukotuksessa surmansa saaneen naisen.

Iältään 31-vuotias nainen oli Turun Kauppatorilla jakamassa Jehovan todistajista kertovia esitteitä, kun iskun tekijä hyökkäsi hänen kimppuunsa takaapäin ja puukotti naista useita kertoja selkään. Nainen menehtyi tapahtumapaikalle ja oli iskun ensimmäinen kuolonuhri.

– Hän oli hyvin pidetty ja valoisa persoona. Voi sanoa, että hän rakasti kaikkia ja kaikki rakastivat häntä. Tunsin hänet henkilökohtaisesti, Jehovan todistajien tiedottaja Ari Hakkarainen kuvaa.

2:09

– Kuten koko yhteiskunnassa, kaikki ovat yhteisössämme hyvin järkyttyneitä asiasta.

Kuolleen naisen pikkuveli kommentoi aiemmin MTV:lle, että surua on mahdonta pukea sanoiksi. 

– Ei sitä pysty sanoin kuvailemaan miltä tuntuu, kun se osuu omalle kohdalle, nimettömänä pysyttelevä mies kertoi MTV Uutisille.

Jehovan todistajat tarjosikin nopeasti kriisiapua uhrin aviomiehelle ja muille omaisille tapahtuman jälkeen.

Eilen illalla yhteisö järjesti Vakka-Suomentien valtakunnansalilla kriisiapua kaikille 135:lle jäsenelle, jotka osallistuvat Kauppatorin todistustyöhön

8:44

Hakkarainen ei spekuloi sillä, oliko puukottajan ensimmäinen uhri valittu uskonyhteisön perusteella vai täysin sattumalta.

– Poliisi ei ole kommentoinut teon tarkkaa motiivia, joten sitä tietoa ei ole meilläkään. Meillä on maailmalla yli 100 000 todistajakärryä ja tämä oli ensimmäinen tämänkaltainen tapaus. Ei ole tullut kentältä sellaista viestiä, että siellä mitään paniikkia olisi, Hakkarainen sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.