Jättimäiset 15,5 miljoonaa lotossa voittanut mies kertoo Veikkaukselle, miten hänen elämänsä muuttui: "Ei tarvitse sillä tavalla miettiä hintoja…"

Elämä voi muuttua helpommaksi, jos voittaa lotossa jättipotin. 15,5 miljoonaa euroa voittanut mies kertoo Veikkaukselle, kuinka hänen elämänsä on muuttunut.

Helmikuussa 2019 Lohjan MK Market Routiomäestä ostettiin lottokuponki, josta yhdelle onnekkaalle napsahti Suomen tuolloin kaikkien aikojen suurin voittopotti 15,5 miljoonaa euroa.

Voitokkaasta hetkestä on nyt kulunut jo reilut 1,5 vuotta. Voittaja kertoo nyt Veikkaukselle, että hänen perheensä elämä ei ole muuttunut kovinkaan radikaalisti voiton myötä.

– Normaalielämää on eletty eikä ole alettu leveilemään, mutta kyllähän suuri voitto on tietenkin tuonut helpotusta elämään. Ei tarvitse sillä tavalla miettiä hintoja, jos on tarpeita, hän kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Mies kertoo auttaneensa voittorahoilla muun muassa läheisiään.

– Muistan itse sen ajan, kun aiemmin ei ole ollut ihmisillä mitenkään helppoa saada vaikkapa pankista lainaa asunnon hankintaan. Nyt on ollut hienoa, kun on voinut auttaa läheisimpiä ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Läheiset ja ystävät ovat meille aina olleet tärkeitä. Sellaista on myös harkittu, että johonkin sopivaan hyväntekeväisyyskohteeseen voisimme osallistua tai vaikkapa tukea jotakin apua tarvitsevaa urheilijaa, hän kertoo.

Eläkkeellä oleva mies ja hänen vaimonsa harmittelevat sitä, että korona on estänyt heidän matkustelunsa.

– Olemme aina pitäneet matkustelusta, joten se vähän harmittaa, kun korona estää nyt sen. Tilanteelle ei tietenkään voi nyt mitään. Olen pelannut jonkin verran golfia ja elellään menemään, kun ei täältä mitään lopulta kuitenkaan mukaansa saa, voittaja kertoo.

Mies kertoo Veikkaukselle, että osa historiallisen suuresta voittopotista on mennyt myös sijoitukseen.

Mies on ollut poikkeuksellisen onnekas, sillä onnetar on suosinut häntä myös Loton jättipotin jälkeen.

– Minulle kävi käsittämätön onni, kun voitin myös eräästä toisesta pelistä ison voiton. Kyllä peleissä vieläkin jännitystä on. Pikkupanoksilla ja jalat maassa mennään, miljoonavoittaja nauraa.

Miehen voittopotti ehti olla noin vuoden ajan historian suurin, mutta tämän vuoden helmikuussa eräs onnekas pelaaja päihitti voittosummallaan miehen ennätyksen ja nappasi Lotosta 15,6 miljoonaa euroa.

Kaikki ennätykset on tehty lyötäviksi! Isot onnittelut vain sinnekin suuntaan, suurvoittaja hymähtää.

Uusi ennätyskuponki pelattiin Uudenkaupungin R-kioski Ketunkalliossa1. Helmikuuta eli kierroksella 5/2020.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja