Jättikaaos: Logan Paulin ja Dillon Danisin kohuottelu päättyi rumasti – turvamiehet ryntäsivät kehään

Logan Paulin ja Dillon Danisin välisestä nyrkkeilyottelusta Manchesterista saatiin kaaosta, kuten sopi odottaa. 

Yhdysvaltalaiskaksikko kärhämöi sosiaalisessa mediassa jo hyvissä ajoin ennen ottelua, ja torstain lehdistötilaisuudessakin kiuas hehkui. Paul heitti Danisia vesipullolla, jonka jälkeen Danis löi mikrofonilla Paulin kasvoihin verta vuotaneen haavan.

Lauantai-illan matsistakaan ei väriä puuttunut. Paul voitti Danisin hylkäystuomiolla kuudennessa erässä. 

Danis ei ollut aiemminkin koskaan käynyt nyrkkeilyottelua, ja olikin alakynnessä Paulia vastaan. Jujutsussa ja vapaaottelussa aiemmin otellut Danis otti lopulta nyrkkeilyotteluun kuulumattomat vapaaottelumaiset otteet käyttöön ja yritti kaataa Paulin giljotiiniliikkeellä.

Paul torjui Danisin yritykset muutamaan kertaan, kunnes Danis diskattiin.

Rauha ei ollut Paulin juhliessa maassa, vaan Danis yritti käydä vastustajansa kimppuun vielä ottelun jälkeen. Hurja joukko turvamiehiä ryntäsi kehään, ja siellä nähtiin myös Loganin veli Jake Paul.

– Olen pahoillani, että tämä päättyi näin. Dillon Danis on todellakin pelkuri, likainen, likainen ihminen, Logan Paul lausui ottelun jälkeen.

Paul nousi alun perin tunnetuksi sosiaalisen median videosisällöillään. Nyrkkeilyn ammattilaismatsi oli hänelle toinen – vuonna 2019 hän oli hävinnyt KSI:lle.

Lue myös:

    Uusimmat