Jatkuuko Sevillan ilotulitus alkukauden sensaatiota vastaan, pystyykö Real Madrid nousemaan suosta? La Ligassa luvassa huippujännittävä viikonloppu

Viikon europelien jälkeen on jälleen kerran vuorossa paluu arkeen. Espanjan jalkapallon La Ligassa on luvassa viikonloppuna huikaisevia otteluita. Pystyykö Sevilla jatkamaan vahvaa menoaan alkukauden sensaatiota, Alavesia vastaan? Entä miten käy Real Madridin, kun se kohtaa kotonaan sarjan parhaimman puolustuksen omaavan Valencian?

Kuvan videolla edellisen kierroksen hauskimmat käänteet.

Espanjan pääsarjassa pelataan 14. pelikierros. Sarja on erittäin tasainen, varsinkin kun ottaa huomion, että aikaisempina vuosina Barcelona ja Real Madrid ovat hallinneet espanjalaista sarjajalkapalloa. 

Tälläkin hetkellä 14 joukkuetta mahtuu vain kymmenen pisteen sisään. Yksittäiset pelit vaikuttavat sarjataulukkoon radikaalisti. Tulevana viikonloppuna on luvassa kaksi ehdotonta helmeä. 

Sarjakärki Sevilla matkustaa sarjan neljäntenä majailevan Alavesin vieraaksi. Alaves ei ole vielä hävinnyt kotonaan yhtään ottelua, ja se on voittanut kolme peliä peräkkäin. Sevilla puolestaan ei ole voittanut kahteen edelliseen La Ligan vieraspeliin. Sen lisäksi joukkue kärsi torstaina tappion Eurooppa-liigan vierasottelussa Standard Liegeä vastaan. 

La Ligan alkukaudella pahasti flopannut ja valmentajaa vaihtanut Real Madrid kohtaa kotiottelussa tasapelien kriisissä rypevän Valencian. Real on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan vain kaksi. Mestarien liigassa tuli hiukan helpotusta, kun joukkue kaatoi AS Roman vieraskentällä 2-0 lukemin. 

Valencia kärsi Mestarien liigassa vierastappion Juventusta vastaan. La Ligassa se on hävinnyt ainoastaan yhden vieraspelin tällä kaudella. Tappiosta on vierähtänyt aikaa peräti reilut kolme kuukautta. Valencia on ollut tällä kaudella parempi vieraissa kuin kotona.

Barcelonalla on edessään kotiottelu Villarrealia vastaan. Vierailija on pelannut kolme edellistä ottelua ilman tappioita, ja on parantanut peliään kauden edetessä. Barcelona puolestaan ei ole voittanut kahteen edelliseen otteluun.  Mestarien liigan ottelussa Barcelona haki vierasvoiton PSV:stä.

Atletico Madridilla on edessään kohtaaminen europaikoista taistelevan Gironan vieraana. Tasaisessa sarjassa kärkinelikon sijoitukset voivat vaihdella yksittäisten otteluiden perusteella. Atletico on pelannut vuoron perään tasapelejä ja voittoja. Girona puolestaan on kuntopuntarin ykkösenä ja Atletico neljäntenä.

Mestarien liigassa Atletico kaatoi Monacon 2-0 lukemin.

La Liga 1.-3.12

Lauantai 1.12

Kello 14.00 Celta Vigo - Huesca C More Sport 1 ja C More suoratoistopalvelu

Kello 17.15 Real Valladolid - Leganes C More Sport 2 ja C More suoratoistopalvelu

Kello 19.30 Getafe - Espanyol C More Sport 2 ja C More suoratoistopalvelu

Kello 21.45 Real Madrid - Valencia C More Sport 2 ja C More suoratoistopalvelu, ottelun selostaa Tero Karhu

Sunnuntai 2.12

Kello 13.00 Betis - Real Sociedad C More Sport 1 ja C More suoratoistopalvelu

Kello 17.15 Girona - Atletico Madrid C More Sport 2 ja C More suoratoistopalvelu, ottelun selostaa Tuomas Virkkunen

Kello 19.30 Barcelona - Villarreal C More Sport 2 ja C More suoratoistopalvelu, ottelun selostaa Tuomas Virkkunen

Kello 21.45 Alaves - Sevilla C More Sport 2 ja C More suoratoistopalvelu, ottelun selostaa Kim Kallström

Maanantai 3.12 

Kello 22 Levante - Athletic Bilbao C More Sport 1 ja C More suoratoistopalvelu

Lue myös:

    Uusimmat