Järkytyksestä puuskuttava Valtteri Bottas, haltioitunut Kaapo Kakko ja Leijonien sankariteot – nämä videot teitä kiinnostivat eniten vuonna 2019!

Valtteri Bottas, Kakko Kakko ja Leijonat olivat esillä MTV Urheilun vuoden 2019 katsotuimmissa videoissa. 

Leijonien sensaatiomainen MM-matka ja kultajuhlat villitsivät suomalaiset urheilufanit keväällä. Se näkyi myös MTV Urheilun videokäynnistyksissä, sillä kolme kulutetuinta videota liittyivät Leijoniin. 

Suosituin pätkä oli Antero Mertarannan hullaantuminen Sakari Mannisen jatkoaikamaalista MM-puolivälierässä Ruotsia vastaan


Lähes yhtä paljon kiinnostivat Leijonien pukukoppijuhlat MM-finaalin jälkeen ja eksklusiivinen kuvakulma maalivahti Kevin Lankisen sankarillisesta taistelusta Venäjä-välierän loppuhetkillä



Kaapo Kakko oli yksi Leijonien juhlituista kultasankareista, mutta nuorukainen oli otsikoissa myös kesäkuussa. New York Rangers varasi suomalaishyökkääjän toisella vuorolla NHL-draftissa, ja onnellisen Kakon videokommentit kiinnostivat MTV Urheilun lukijoita rutkasti. 

"Hieno homma"– Kaapo Kakko kommentoi NHL-varaustaan 4:19
"Hieno homma" – Kaapo Kakko kommentoi NHL-varaustaan.

Videolistauksen viidennelle sijalle ylsi F1-sarjan Mercedes-tähti Valtteri Bottas. Klipin sisältö ei kuitenkaan mairitellut Bottasta, sillä siinä näkyi, kuinka Bottas pilasi Meksikon GP:n aika-ajonsa ulosajoon päätösosion loppuhetkillä (pääkuvan video). 

Äkkipysähdys otti koville, sillä tiimiradiossa kuului Bottaksen raskasta puuskutusta rysäyksen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat