Järkyttävät kauneuskisat: Tekorinnat ja -takamus neljävuotiaalle

Neljävuotiaan tytön äiti on laitattanut lapselleen tekotakamuksen ja -rinnat. Lisäkkeet kuuluvat pienen Maddyn kauneuskisavarustukseen.

Neljävuotias Maddy Jackson on hädin tuskin vanhempi kuin vaippaikäinen, mutta hän näyttää jo aikuiselta naiselta. Syy tähän on tekorinnat ja -takamus, joita Maddy pitää kauneuskilpailussa. C-kupin rinnat ja muhkea takamus saavat pikkutytön näyttämään vähintään 20-vuotiaalta.

Jacksonin tapaus esiteltiin Toddlers and Tiaras -tositvohjelmassa. Ohjelma esittelee kauneuskilpailuiden uskomatonta maailmaa. Maddyn äiti Lindsay Jackson puolusti tyttärensä ehostamista NBC Today -ohjelmassa,

– Joillekin ihmisille se on liikaa, meille se on vain normaalia. Kun Maddylla on tekorinnat ja -takamus, se on vain ekstraa, äiti sanoi.

Maddy on hämmentynyt

Muut ovat kuitenkin sitä mieltä, että nyt on menty liian pitkälle. Jopa Maddyn stylisti Michael Booth pitää ideaa huonona.

– En ole tämän asun suuri fani. Hän on hyvin nuori, toivon että tuomarit ottavat hänet vastaan hyvällä maulla, Booth sanoi.

Maddy itse suhtautui tekoruumiinosiin hämmentyneenä.

– En usko, että Maddy tietää, miksi hänellä on lisäkkeet, äiti Lindsay sanoi.

Maddyn isoäiti Barbara puolustaa kauneuskilpailuita sanomalla, että voittorahat voi käyttää hyviin asioihin, kuten lasten koulumaksuihin tai leluihin.

Kriitikot ovat kuitenkin kauhuissaan. Heidän mielestään kauneuskilpailuista kertova tositv-ohjelma on huono esimerkki lapsille, jotka voivat ottaa ohjelmasta mallia.

Maddyn äitiä kritiikki ei lannista. Kauneuskisat on harrastus muiden joukossa. Kilpailemisen Maddy saa äidin mukaan lopettaa, milloin haluaa.

– Voimistelussa, tanssissa ja cheerleader-harrastuksessakin lapset laittavat hiuksiaan ja meikkaavat, Lindsay puolustautuu.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock/CO/Jambostock (Jutun kuvat eivät liity tapaukseen.)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja