Mainos

Järkyttävä teko tallentui valvontakameraan: Moukarimies hyökkäsi auton kimppuun ja iski ikkunan säpäleiksi, seuraava kohde oli iäkäs mies

1:36

Sosiaalisessa mediassa leviää hurja video moukarimiehestä, joka alkoi yllättäen jahdata sivullista autoa ja hakkaamaan sitä moukarilla.

Katso videolta kylmäävä video moukarimiehen iskusta!

Yhdysvaltain Philadelphiassa eilen sattunut tapaus tallentui valvontakameraan, jossa näkyy kuinka punainen lava-auto seuraa hopeaa henkilöautoa toimistorakennuksen parkkipaikalle.

Lava-auton kuljettaja nousee nopeasti autostaan ja alkaa moukaroida hopean auton kuljettajan puoleisen oven ikkunaa. Videolla näkyy, miten ikkuna särkyy sirpaleiksi moukari-iskussa.

"Kukaan ei ole turvassa"

Henkilöauton pelkääjän paikalla oleva henkilö aikoo poistua autosta, mutta kuljettaja kääntääkin auton miestä kohti ja lähtee ajamaan pois parkkipaikalta.

Video jatkuu myöhemmin kuvalla, jossa hopea auto on ajanut parkkipaikan risteykseen saakka, kun samaan aikaan moukarimies hakkaa iäkästä miestä selkään. Moukarimies juoksee vielä hakkaamaan auton takaikkunaa säpäleiksi.

– Se on ihan hullua! Kukaan ei ole turvassa! kommentoi kadun toisella puolella työskentelevä silminnäkijä Eddie Thaxton.

Poliisi etsii nyt kummankin auton kuljettajia selvittääkseen, mitä ihmettä parkkipaikalla oli menossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.