Mainos

Järjetön takaa-ajo Hyvinkäältä Riihimäelle sai erikoisen päätöksen – päihtynyt pakenija pysäytti auton itse, muttei suostunut tulemaan ulos

Hyvinkään keskustasta alkoi eilen illalla toistakymmentä kilometriä jatkunut takaa-ajo, jossa päihtynyt kuljettaja pakeni poliisia jopa 170 kilometrin tuntivauhtia, Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa.

Takaa-ajo alkoi, kun kuljettaja lähti poliisipartiota pakoon Hyvinkään keskustassa. Alun perin poliisi oli ajoneuvosta kiinnostunut, sillä autossa oli anastetut kilvet ja sen kuljettajan ajotavasta oli tehty ilmoituksia.

Poliisin mukaan kuljettaja kaahasi taajamassa yli 100 kilometrin tuntivauhtia, ajoi useasti päin punaisia ja ohitteli muita autoja niin, että vastaan tulleet autoilijat joutuivat väistämään tätä törmäyksen uhalla.

Takaa-ajo jatkui valtatie 25:lla, missä kuljettaja ajoi poliisin mukaan jopa 170 tuntivauhtia. Riihimäen puolella kuljettaja lopulta hiljensi vauhtiaan ja pysähtyi, mutta ei kuitenkaan suostunut poistumaan autosta.

Poliisin mukaan auton sivuikkuna jouduttiin rikkomaan, jotta kuljettaja saatiin otettua kiinni.

Poliisin pikatestin perusteella mies oli nauttinut huumausainetta. Hänellä ei myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Häntä epäilläänkin lukuisista rikoksista, muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisin mukaan mies oli kertonut paenneensa, sillä hänellä ei ollut ajokorttia ja hän oli huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Miehen autossa oli takaa-ajon aikana kaksi matkustajaa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja