Järjetön kauneustrendi leviää YouTubessa: Naiset hierovat hammastahnaa rintoihinsa saadakseen isomman ja kiinteämmän poven

0:36

Videopalvelu YouTubessa on alkanut kiertää uusi kauneustrendi, jossa naiset sivelevät rintoihinsa vaseliinia ja hammastahnaa saadakseen rinnat kasvamaan isommiksi ja vähentääkseen niiden roikkumista, kertovat brittimediat Metro ja Mirror.

Katso yllä olevalta videolta asiantuntijan ohjeet, joilla voit treenata rinnat ryhdikkäiksi!

Esimerkiksi Naturalbeauty556 -niminen tubettaja väittää videollaan, että roikkuvia rintoja voi tiukentaa vain kuudessa päivässä hammastahnasta tehdyn seoksen avulla. Naisen mukaan keino ei ole 100-prosenttisella varmuudella vitsi.

Seokseen lisätään hammastahnan lisäksi jauhoja, kananmunan valkuaisia, jogurttia ja kurkkua, ja se levitetään sen jälkeen rinnoille.


ZonelynTV -YouTube-kanavalla taas neuvotaan hieromaan hammastahnaa nänneihin ja vaseliinia rintoihin, jotta ne kasvavat suuremmiksi. Nainen neuvoo videolla jatkamaan "hoitoa" 30 päivän ajan.

Videoilla on jo miljoonia katselukertoja YouTubessa. Vaikea on kuitenkin sanoa, kuinka moni on todella kokeillut hullua trendiä.

Ei mitään vaikutusta rintojen kokoon

Hammastahnan tai vaseliinin levittämisellä ei ole asiantuntijoiden mukaan mitään vaikutusta rintojen roikkuvuuteen tai kokoon.

– Tämä omituinen neuvo vetoaa naisiin, jotka ovat tyytymättömiä rintojensa kokoon ja jotka saattavat turvautua outoihin "ihmekorjauksiin" löytääkseen ratkaisun ongelmiinsa, kommentoi lontoolaisen plastiikkakirurgiklinikan johtaja Christopher Inglefield Metrossa.

– Valitettavasti, kuten useimmat neuvot internetissä, vaseliini- ja hammastahnametodi on valetta. Rintasi saattavat tuoksua mintun raikkaalta, mutta on todella epätodennäköistä, että kasvua tapahtuu.

Metro kuitenkin huomauttaa, että hammastahnaa levittäessä vaikkapa kädelle, iho saattaa tuntua tiukemmalta. Tunne johtuu vain hammastahnan kuivumisesta iholle, mutta se poistuu kuitenkin samalla, kun hammastahnan pesee pois.

Vaseliini taas voi saada rinnat vaikuttamaan suuremmilta, sillä rasva luo iholle kiiltoa. Vaikutukset eivät kuitenkaan ole oikeita, vaan illuusioita.

Lähteet: MetroMirror, YouTube

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja