Järjetön kaahaaminen ei ole vain nuorten juttu: 80-vuotias mies sai tästä tempusta pitkän ajokiellon – alla Subaru Impreza WRX

Silmittömästi 50:n alueella kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta 0:28
Tämä video käräytti AMG-Mersulla kaahanneen brittikuskin: 170 km/h viidenkympin alueella ja vielä väärällä kaistalla. Katso videolta, miten musta Mersu sujahtaa ohitse uskomattomalla nopeudella.

Kun alla on tehokas auto ja edessä avoin ja suora baana, voi menohaluja olla vaikea hillitä vanhallakin iällä, jos oikeaa liikenneasennetta ei ole oppinut nuorempana. Tällä kertaa ylinopeudesta oli palkkana ajokielto ja muhkea sakko.

Australiassa iäkäs mieskuljettaja on määrätty kuuden kuukauden ajokieltoon hänen kaahattuaan yli 180 kilometrin tuntinopeudella tieosuudella, jossa on 100 tuntikilometrin nopeusrajoitus.

Mies sai kuuden kuukauden ajokieltonsa päälle vielä 1 814 Australian dollarin eli runsaan 1 100 euron sakon.

– Kun otetaan huomioon alueella viime aikoina tapahtuneet vakavat ja jopa kuolemaan johtaneet onnettomuudet, tällainen ajotapa on poliisille ihan merkittävä huolenaihe, Etelä-Australian osavaltion poliisi kertoi tiedotteessaan.

80-vuotiaan miehen alla oli Subaru Impreza WRX, jollaisia näkee tyypillisesti vähän nuorempaa kaartia edustavien tuning-harrastajien käsissä. Näyttävällä takaspoilerilla varustettu Impreza WRX oli aikoinaan tuttu näky myös rallipoluilla.

Autoharrastus ei katso ikää, mutta eipä se ikä tuo aina malttiakaan. Tämä australialaismies pääsee takaisin ratin taakse ensi keväänä, ja toivoa sopii, että tuolloin kaasujalka pysyy paremmin kurissa. 

Lue myös:

    Uusimmat