Jari Sillanpään esiintyminen Espanjan Fugefesteillä on epävarmaa

Jari Sillanpää tunteikkaana:"Henkinen kärsimys on jo tehty" 12:49

Viimepäivien uutiset laulaja Jari Sillanpäätä koskien saattavat johtaa Fuengirolassa järjestettävän festivaaliesiintymisen peruuntumiseen.

Espanjan Fuengirolassa järjestettävä suomalaistapahtuma Fugefest tiedotti eilen, tämän vuoden lauantain ohjelmiston täydentyvän Jari Sillanpään esiintymisellä. Nyt festivaali tiedottaa Sillanpään esiintymisen olevan epävarmaa eilen mediassa esiin nousseiden syytösten takia.

– Tällä hetkellä Jari Sillanpää on poistettu festivaalin esiintyjälistasta. Festivaalin järjestäjät seuraavat tarkkaan tilanteen kehittymistä ja reagoivat sen mukaan. Mikäli Jari todetaan syyttömäksi eilen esiin nousseisiin väitteisiin, on hän tervetullut Fugefestin lavalle.  Ennen kuin lisätietoja saadaan, ei järjestäjillä ole enempää kommentoitavaa asiaan, tiedotteessa kerrotaan.

Eilen illalla Iltalehti uutisoi Sillanpään olevan epäiltynä lapsipornoon viittaavan materiaalin hallussapidosta. Sillanpää on kiistänyt väitteet.

Fugefest järjestetään Espanjassa jo neljättä kertaa. Tänä vuonna tapahtumassa eisiintyvät muun muassa Elastinen, Lauri Tähkä, Reino Nordin, Yö ja Pelle Miljoona Oy.

Lue myös:

    Uusimmat