Jari Sillanpää pohtii uudessa dokumentissaan, keneltä hänen pitäisi pyytää anteeksi – vastaava tuottaja Eero Hietala: "Ei koe, että olisi erityisesti loukannut muita"

Viihdetoimittaja Katja Lintunen kertoo, miten Jari Sillanpää elelee nyt 1:05
Videolla viihdetoimittaja Katja Lintunen kertoo, miten Jari Sillanpää elää tällä hetkellä.

Iskelmätähti Jari Sillanpäästä kertova Siltsu-dokumentti alkaa 14. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. 

Suomen kaikkien aikojen tangokuninkaana pidetystä Jari Sillanpäästä alkaa 14. syyskuuta hänen urastaan ja elämästään kertova neliosainen Siltsu-dokumentti. Sillanpää kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 1995.

Dokumentin vastaava tuottaja Eero Hietala kertoi 14. syyskuuta Huomenta Suomessa, että Sillanpäätä ei ollut kovin helppoa saada dokumenttiin mukaan. 

– Hän mietti sitä pitkään. Uskon, että Jari on dokumentista nyt positiivisella mielellä, mitä olen hänen kanssaan jutellut ja kuullut viime aikoina. Tämä ei ole skandaalidokkari, mutta mitään ei jätetä käsittelemättä, Hietala kertoi Huomenta Suomessa. 

Kansan mielestä mahdollisesti Sillanpään pahimpana tekona pidetään sukupuolisivellisyyttä loukkaavan kuvan ottamista, josta hän sai sakkotuomion vuonna 2020. Huumeongelmissa ollut Sillanpää on myös saanut kolme rikostuomiota

Ihmiset ovat vaatineet Sillanpäätä pyytämään anteeksi, ja dokumentissa hän pohtiikin, keneltä. 

– Hän sitä dokumentissa miettii, ja tulee siihen lopputulokseen, että hänen pitää pyytää anteeksi vain itseltään. Hän ei koe, että olisi erityisesti loukannut muita, vaan hänelle on selvää, että hän on ajanut itsensä huonoon paikkaan. Se on hänen ajatuksensa. Tietysti jokainen voi itse päättää ja päätellä, onko siinä muitakin rikottu. Mutta tämä on se hänen ajatuksensa, Hietala kertoi. 

Katso yllä olevalta videolta, miten Jari Sillanpää elää tällä hetkellä.

Voit katsoa vastaavan tuottajan Eero Hietalan ja viihdetoimittaja Katja Lintusen haastattelun kokonaisuudessaan alta. 

Sillanpää-dokumentti kertoo tangokuninkaan matkan huipulta huumeiden maailmaan 11:04
Sillanpää-dokumentti kertoo tangokuninkaan matkan huipulta huumeiden maailmaan.

Esittelyssä Siltsu 1:58
Katso Siltsu-sarjan esittely

Siltsu alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaina 14. syyskuuta klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat