Jari Sarasvuo kirjassaan: Lomaromanssi muokkasi miehuutta

Jari Sarasvuo kertoo tiistaina ilmestyneessä elämäkerrassaan kahdesta naisesta, jotka muokkasivat nuorukaisen miehuuden uuteen uskoon.

Jari Sarasvuo kertoo tiistaina ilmestyneessä Välähdyksiä pimeässä ja pimeitä välähdyksiä -kirjassaan kahdesta häntä vanhemmasta naisesta, jotka vaikuttivat ikimuistoisella tavalla hänen maailmankuvaansa ja miehuuteensa.

Sarasvuo kertoo, kuinka kohtasi Bulgarian Kultahietikolla 1980-luvun alkupuolella suomalaisen naisen, jonka kanssa hän antautui lomaromanssiin. Loman viimeisen päivän koittaessa nainen uskoutui yllättäen Sarasvuolle -mutta hieman eri asiasta, kuin mitä mies olisi uskonut. 

Nainen kertoi asuvansa toisen naisen kanssa. Sarasvuo luuli kuitenkin aluksi, että nainen asuu kimppakämpässä. 

– Rakastan sitä naista, nainen jatkoi.

Sarasvuo kuvailee, kuinka ajatukset alkoivat pyöriä kiivaasti mielessä. Hän kertoo kirjassan, kuinka ajatteli, että tässä olisi mahdollisuus varsinaiseen "hypertuplajättipottiin".

Suomeen päästyään tapaamiset jatkuivat, ja nyt myös naisen kumppani oli mukana. Sarasvuo kuvailee, kuinka kaksi naista aiheuttivat täysimittaisen murroksen hänen maailmankuvassaan ja orastavassa miehuudessa.

– Sain tiettyyn aikaan kuukaudesta kutsun vierailla Kalliossa. Naiset opettivat pojalle kädestä pitäen, kuinka naisen kanssa ollaan ja miten ihmeellisen rikas puutarha syntyy siitä, että ei pelkää rakastaa, Sarasvuo kuvailee.

Kavereilleen Sarasvuo ei kolmikon salaisista tapaamisista hiiskunut, vaan kuunteli ystäviensä naisseikkailuja kertomatta omista puuhistaan mitään.

– Pääni sisällä pompin ja huusin elämäniloani, hän kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat