Jari Sarasvuo avautuu erostaan ja rakastumisestaan Virpi Kuituseen: Antautumisen hetki

Liikemies Jari Sarasvuo kertoo suhteen alusta ex-hiihtäjä Virpi Kuitusen kanssa tuoreessa kirjassaan.

Liikemies Jari Sarasvuo muistelee elämäänsä Otavan julkaisemassa teoksessa Välähdyksiä pimeässä ja pimeitä välähdyksiä.

Sarasvuo kertoo myös rakastumisestaan nykyiseen vaimoonsa, entiseen hiihtäjä Virpi Kuituseen vuonna 2009. Kohtalokas rakkaus johti eroon vaimosta ja lasten äidistä Ninasta.

"Raitistumiseen ja siitä seuranneeseen Fight Clubiin liittyi myös aikuiselämäni suurin maanjäristys, Virpi Kuitunen. Kävi niin, että kiinnostuin salaisesta tulesta, leikin sen kanssa ja lopulta tuli leikki kanssani. Edessä oli antautumisen, tilinteon ja elämäni muuttavan päätöksen hetki.

Minun maailmassani mies vastaa teoistaan, vaikka luikertelemalla pääsisi vielä karkuunkin. Kirjoitin auki koko kertomuksen, mutta kunnioitan mieluummin avioliittoani kuin miellytän yleisöä kertomalla henkeäsalpaavan tositarinan vaimostani. Millä voi maksaa rakkauden, paitsi rakastamalla? Edellinen elämäni päättyi ja uusi alkoi.

Ninan kanssa ero sujui sovussa, lempeästi ja tyylikkäästi, hedelmällistä yhteistä elämäämme ja moraalisia velvoitteitamme kunnioittaen."

Sarasvuo ja Kuitunen avioituivat kesällä 2010.

Jari Sarasvuo kirjoittaa myös eroon Ninan kanssa johtaneista syistä kirjassaan.

"Meidän perheessä extra curriculum -sielunhoitoa harjoitettiin niin paljon, että parisuhteen hoito taisi unohtua kokonaan. Ninalla oli omat autettavansa. Minulla taas oli tuettavana jonoksi asti työkavereita, asiakkaita, julkisuuden perusteella iholle pyrkiviä ja tuiki tuntemattomia."

Lue myös:

    Uusimmat