Jari-Matti Latvala joutui outoon rooliin – ei malttanut olla sivaltamatta tähtikuskilleen: "Oho!"

MM-tallipomot pääsivät rallitähtien kyytiin – jopa Jari-Matti Latvala innostui 5:24
MM-tallipomot pääsivät rallitähtien kyytiin – jopa Jari-Matti Latvala innostui.

MM-rallin tallipomot Jari-Matti Latvala (Toyota), Cyril Abiteboul (Hyundai) ja Richard Millener (M-Sport) saivat Kenian osakilpailun testierikoiskokeella keskiviikkona ainutlaatuisen mahdollisuuden hypätä suojattiensa kyytiin

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Kolmikosta Millenerillä ja varsinkin Latvalalla on kokemusta ralliautosta, mutta pelkkä matkustajan paikka on heillekin outo. Abiteboulille kyseinen kyyti oli ilmeisesti sen sijaan elämän ensimmäinen.  

– Voin kertoa, että tunne ensimmäisen kiihdytyksen kohdalla on aivan huikea, nyky-WRC-autolla viime kauden Suomen MM-rallissa ajanut Latvala sanoo varsinkin Abiteboulin suuntaan.

Milleneriä kiinnosti kuulla, aikooko Latvala antaa ohjeita kyydittäjälleen Elfyn Evansille, joka on kuluvalla kaudella Toyotan tärkein syömähammas. 

Toyota-kaksikolla olikin pieni tilanne tiellä, mikä sai Latvalan kommentoimaan. Lopulta hän kuitenkin ylisti Evansin tekemistä. 

– Minulla on ollut aina tunne, että osasin ajaa lujaa, mutta en pysty siihen, mitä Elfyn tekee tällä hetkellä. Luottamus autoon yhdistettynä suorituskykyyn. Se on huikea tunne, uuh, Latvala kommentoi kuin ekstaasissa. 

Ott Tänakin kyydissä istunut Abiteboul kuvaili kokemusta "tajunnanräjäyttäväksi" voimasanojen kera, Millener "ihan sairaaksi" koettuaan pyöritystä Adrien Fourmaux’n käsissä.

Katso pääkuvan videolta tallipomojen saamat huimat kyyditykset ja kommentit niistä. Video paljastaa myös Latvalan ja Evansin tilanteen tien päältä.    

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat