Janus Hanski avoimena alkoholismistaan Me Naisille – heräsi ryyppyputken jälkeen, eikä muistanut kahdesta edellisestä päivästä mitään

Janus Hanskin alkoholismiin auttoi Minnesota-hoito. 

Muusikkosisarukset Janus ja Anna Hanski avautuvat Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa ajasta, jolloin Janus kamppaili alkoholisminsa kanssa. Anna auttoi veljeään aina silloin, kun hän oli pohjalla. 

Päihteet olivat vieneet Janusta nuoruudesta saakka. Kolmenkympin korvilla hän huomasi, että siitä oli tullut keskiö hänen elämässään. 

– Muistan, kuinka heräsin erään ryyppyputken jälkeen ja tajusin, etten muista mitään viimeisen kahden päivän tapahtumista. Pelästyin todella. Tajusin että ei jumalauta, seuraavaksi minulta lähtee henki, Janus kertoo haastattelussa.

Anna kertoo Me Naisille, että auttaakseen veljeään, hän alkoi hyysätä tätä antamalla yösijan sohvalta ja ruokkimalla hänet. 

– Olin silloin nuori ja kokematon. En ymmärtänyt, että hoivaamisellani osaltani mahdollistin juomisen jatkamisen. Nyt toimisin toisin, Anna kertoo haastattelussa.

Keväällä vuonna 2000 Janus päätti hakeutua Minnesota-hoitoon.

– Tulen hyvittämään kosteiden vuosieni tapahtumia läheisilleni koko loppuikäni, hän kommentoi.

Sairastui koronavirukseen

Pitkän linjan laulaja Anna Hanski kertoi eilen julkisessa Facebook-päivityksessään saaneensa koronavirustartunnan. Hän on poistanut päivityksen.

– COVID19- positiivinen.Haluaisin nostaa esille asian, jonka kanssa olen kamppaillut viikon; henkinen ahdistus, epätietoisuus ja pelko. Kuten meidän yhteiskunnalla on tapana, nämä asiat jäävät huomiotta korona- keskustelussa. Tarjolla on ristiriitaista tietoa, joka on liian helposti saatavilla sotkemaan mieltä ja ajatuksia, hän kirjoitti päivityksessään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja