Jännitätkö tänään Mestarien liigan finaalia? Kiinnitä huomiota näihin taistelupareihin

Jalkapallon Mestarien liigan lauantainen finaali Madridissa on kahden joukkueen, Tottenhamin ja Liverpoolin, mutta myös taisteluparien kamppailu. 

Mestarien liigan finaali

Tottenham-Liverpool lauantaina 1.6.
Jalkapallostudio klo 21.00 (C More Sport 1) ja klo 21.20 (MTV3)
Finaali klo 21.55 C More Sport 1 ja MTV3

Ottelu näkyy myös cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Euroopan jalkapalloliitto Uefa nostaa verkkosivuillaan englantilaisjoukkueiden välisestä loppuottelusta esiin kolme taisteluparia. 

Sadio Mane – Kieran Trippier

Tottenham-puolustaja Trippier ei ole ollut tällä kaudella viime kesän MM-kisoissa nähdyllä tasolla, ja hän saa eteensä oikealla laidalla valtavan haasteen. Senegalilainen Mane on nopea, näppärä ja räjähtävä, ja hyökkääjän kevätvire on ollut valtaisa: 14 maalia viimeisiin 16 Valioliiga-otteluun. 

Heung-Min Son – Trent Alexander-Arnold

Alexander-Arnold iski oikealla laidalla Valioliiga-historian puolustajien syöttöennätyksen (12) tällä kaudella. Puolustaja on siis suuressa roolissa myös Liverpoolin hyökkäyspelissä, mutta nyt nousuissa on mukana iso uhkakuva: Heung-Min Son on ollut Tottenhamin näkyvimpiä pelaajia keväällä, mikä saattaa hillitä Alexander-Arnoldin menohaluja. 

Moussa Sissoko vs. Jordan Henderson

Keskikentän keskustan työhevoset. Henderson on Liverpoolin kovimpia johtajia, periksiantamaton Sissoko on noussut esiin Spurs-miehistöstä. Molempien katkopeli, pallonhallinta ja syöttötyöskentely ovat tarkan seurannan alla, kun panokset ovat tapissa. 

Lue myös:

    Uusimmat