Jannika B julkaisi harvinaisen kuvan upeasta kodistaan – suosii retroa, vintagea ja kierrätystä: "Paikka on kaunis harmoninen, se inspiroi"

4:44
Jannika B hurahti suosittuun TikTok-videopalveluun tänä keväänä - tässä laulajan vinkit

Jannika B:n ja Toni Wirtasen koti ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.

Laulaja Jannika B ja Toni Virtanen tapasivat yhdeksän vuotta sitten ja hiljalleen rakkaus vei mennessään. Pariskunta avioitui uudenvuodenaattona vuonna 2013. Heillä on pieni Martta-tytär, joka täyttää viisi vuotta elokuussa.

Jannika muisteli Instagramissa aikaa, jolloin tapasi tulevan miehensä Toni Wirtasen vuonna 2001. Kirjoituksen yhteydessä hän julkaisi yhteiskuvan miehensä kanssa.

– Tasan 9 vuotta sitten, aikalailla näihin aikoihin, tapasin tietämättäni elämäni rakkauden ensimmäistä kertaa. Hetki siinä meni tajuta, että meidän kuuluu olla me, mutta onneksi tajuttiin koska näin on aika hiton hyvä, Jannika kirjoittaa.

Pariskunta asuu Päijät-Hämessä, jossa heidän kakkoskotinsa myös sijaitsee. Jannika julkaisi harvinaisen kuvan perheen kodista, joka on sisustettu tyylikkäästi. Kuvan taustalla on flyygeli, jolla Jannika teki kappaleen levylleen.

– Tällä flyygelillä raapustin kappaleen nimeltä ’Aplodit mulle’ . Se oli viimeinen biisi jonka levylle tein, ja on myös levyn viimeinen kappale. Levy sai myös nimensä ’Toinen nainen’ tästä biisistä, Jannika kirjoitti ja lisäsi kappaleen sanat tekstiin.

Somessa ihastuttiin perheen upeaan kotiin.

– Teillä on kaunis koti. Katsoin että sielä on myös ihanasti Retroakin..Radio ja senkki..onko radio toimiva? seuraaja kyselee.

Jannika kertoo, että rakastaa retroa, vintagea ja kierrätetystä. Hän on hankkinut uutena ainoastaan tuolit ja vaasin.

– Paikka on kaunis harmooninen, se inspiroi.

– Upea koti, kaunis biisi! Ihana olet Jannika + perhe!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja