Jannika B:ltä ja Aleksi Seppäseltä vauhdikas tanssiesitys – Jorma Uotinen ylistää: "Pakko sanoa jo tästä ensimmäisestä esityksestä.."

Laulaja Jannika B teki vaikutuksen upealla tanssillaan suosikkiohjelmassa.

Laulaja Jannika B nähtiin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parketilla parinsa Aleksi Seppäsen kanssa. Pari aloitti kilpailun jiven tahtiin. Jannika B:n ja Seppäsen kappaleena oli RihannanUmbrella.

Jive aloitettiin näyttävästi, kun pari oli tuonut rekvisiitakseen mustan sateenvarjon. Riehakkaassa jivessa nähtiin heti ensimmäinen jalannosto ja piruetit taittuivat sujuvasti. Tanssissa nähtiin myös näyttävä nosto, joka sai studioyleisön mylvimään.

Jannika B oli pukeutunut vaaleansiniseen lyhyeen mekkoon, jossa oli spagettiolkaimet. Mekkoon oli saatu näyttävyyttä ja liikkuvuutta reiden yläosiin yltävillä halkioilla. Mekon helmaa ja halkioita oli koristeltu hopeisilla paljeteilla. Jannika B:n hiukset oli laitettu nutturalle.

Tuomariston jäsenet Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen kommentoivat parin esitystä loistavaksi.

– Silloin kun opettaja pystyy luottamaan oppilaan rytmitajuun, niin tässä on lopputulos. Nämä soolo-osiot, joita oli paljon, olivat aloitusnumeron vahvuus, Ahti-Hallberg kommentoi.

– Pakko sanoa jo tästä ensimmäisestä esityksestä, että sinulla on selvästi esiintyjän lahja, osaat nauttia esiintymisestä lavalla, Uotinen kommentoi.

Tuomaristolta Jannika B ja Seppänen saivat yhteensä 17 pistettä. Haapalainen antoi 5 pistettä ja Ahti-Hallberg ja Uotinen molemmat 6 pistettä.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat