Janni Hussi avoimena menneisyydestään: "Minulla on ollut lapsuudentrauma"

8:18

Bloggaaja Janni Hussi ja muusikko James Nikander kertoivat Huomenta Suomessa kokemuksistaan Fort Boyard Suomi -ohjelman kuvauksista.

Videolla Janni Hussi kertoo huimasta benjihypystä, mihin joutui osallistumaan ohjelman kuvauksissa!

MTV3-kanavalla hypätään lauantaina 25.8. klo 19.35 eksoottisiin olosuhteisiin, kun joukko suomalaisjulkkiksia matkustaa linnakkeeseen taistelemaan voitosta.

Ohjelman kilpailijoina nähdään bloggaaja Janni Hussi ja muusikko James Nikander. Tv-tähdet kertoivat Huomenta Suomessa perjantaina 24. elokuuta kauhuolosuhteista, joita he pelkäsivät kohtaavansa haastavan ohjelman kuvauksissa.

– Minulla on ollut lapsuudentrauma vedessä olemisesta. Kyllä minua jännitti se, että joudun johonkin tankkiin, mikä on täynnä vettä ja en pääse heti vetämään happea, Hussi kertoo.

Nikander kertoo tuntevansa sekalaisia tunteita eläimiä kohtaan.

– Halusin ja en halunnut leikkiä eläinten tai käärmeiden kanssa. Se oli minulle vähän sellainen juttu. Toisaalta tämä oli niin ainutkertainen tilaisuus toteuttaa, joten kyllä minä jotenkin kaipasin sitä, että pääsen eläinten kanssa olemaan. Miten sitä sitten ollaankaan, se jää nähtäväksi, Nikander vinkkaa.

Fort Boyard kokoaa 18 julkkista Ranskan länsirannikolle sijaitsevaan Napoleonin aikakaudella rakennettuun linnakkeeseen taistelemaan sen herruudesta.

Fort Boyardin selleissä sekä sen muurien ulkopuolella kilpailijat joutuvat kohtaamaan pelkonsa silmästä silmään ja venymään fyysisyytensä äärirajoille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja