Janne Salli kerännyt kehuja Englannissa

Valkeakosken Hakan kapteenina viime kauden päätteeksi Suomen jalkapallomestaruutta juhlinut Janne Salli on aloittanut pelinsä Englannin 1. divisioonassa hyvin. Viime lauantaina toppari Salli arvostettiin yhdeksi kentän parhaista pelaajista. Brittilehdistössä Sallin tuloa Barnsleyn riveihin on pidetty loistoluokan kaappauksena manageri Dave Bassetilta.

-Kieltämättä täällä on mennyt hyvin. Ensimmäisessä ottelussani pääsin kentälle loukkaantumisen vuoksi jo vartin kohdalla ja viime ottelussa pelasin täydet minuutit. Pikkuhiljaa vieruskaverit alkavat tulla tutuiksi ja yhteispeli sujuu paremmin, Salli kertoi.

-Tempo on Englannin 1. divisioonassa todella kova, joskus liiankin kova siinä mielessä, että liikutaan enemmän kuin ajatellaan. Mutta tämä on erittäin hyvä sarja, ja olen varma, että tulen kehittymään täällä pelaajana, Salli tuumi.

Salli on todennäköisesti jälleen avauksessa lauantaina, kun Barnsley kohtaa Stockportin. Vastustajan riveissä pelaa maajoukkuekaveri Jarkko Wiss. -Mukavaahan se on aina pelata tuttuja kavereita vastaan. Suomalaisia alkaa olla Englannissa jo nyt aika paljon enkä usko, että määrä ainakaan vähenee. Minultakin on jo kysytty mielipidettä parista suomalaisesta pelaajasta, joten kiinnostusta on, Salli sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat