Janne Katajan lelukauppa lopettaa Tampereella – edessä loppuunmyynti

Janne Kataja teki hämmentävän taikatempun suorassa lähetyksessä – laittoi juontajan polvilleen lattialle 1:20
Janne Kataja teki hämmentävän taikatempun suorassa lähetyksessä – katso videolta, miten temppu sujui!

Janne Kataja lopettaa Tampereen Pieni Lelukauppa -kivijalkamyymälänsä toiminnan Tampereella. 

Juontaja Janne Kataja ilmoitti 19. kesäkuuta Instagramissa lopettavansa Tampereen Pieni lelukauppa -kivijalkamyymälän toiminnan Hämeenkatu 20:ssä, Tampereella. Syynä ovien sulkemiseen on julkaisun mukaan kauppapaikan hankala tavoitettavuus. 

– Asiakaskyselyissä on ilmennyt, että kauppapaikkaa pidetään hankalana, koska myymälän lähelle ei pääse nopeasti noutamaan ostoksiaan autolla. Tämä on elintärkeää lelukaupan tapaiselle toimijalle, jossa osa tuotteista on kooltaan isoja ja hankalasti kannettavia. Olemme viestineet haasteesta kaupungille ja toivoneet, että pick up -liikenne sallittaisiin, Kataja kertoo tiedotteessa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tiedotteessa sanotaan, että Suomen kesä on lyhyt, eikä tuulinen, sateinen ja luminen Hämeenkatu kannusta käyskentelemään, joten tuohon aikaan kadulla ei ole käytännössä lainkaan lelukauppaan mahdollisesti piipahtavia kävelijöitä. 

– Taloudellisia edellytyksiä jatkamiselle ei valitettavasti näin hiljaisella kauppapaikalla ole, kertoo tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:n toimitusjohtaja Katri Varjos tiedotteessa.

Lelukaupassa alkaa nyt loppuunmyynti, jonka jälkeen se muuttaa Ideaparkiin, Lempäälään. Avajaisia vietetään tiedotteen mukaan syksyllä 2023. 

Kataja kertoo Instagramin tarinat-osion puolella, että lelukauppa palvelee normaalisti koko kesän ennen muuttoa sillä erotuksella, että hinnat ovat aiempaa halvemmat loppuunmyynnin takia. 

Stockmannin Pieni Lelukauppa Tampereen keskustan tavaratalossa jatkaa toimintaansa normaalisti. 

Yrityksellä on lelukaupat myös Riihimäellä ja Helsingin Stockmannilla. 

Kuokkavieras Katajan uuden kauden jaksot on katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat