Janna-Juulia Vuorela koki aiemmin rankan keskenmenon – odottaa nyt toista lastaan

Janna-Juulia Vuorelan laskettu aika on helmikuussa.

Entinen Miss Helsinki ja nykyään kilpailua järjestävä Janna-Juulia Vuorela teki isoja uudistuksia missikisaan tänä vuonna. Miss Helsinki kruunataan tulevana perjantaina.

– Tavoite uudistetussa kilpailussa on se, että autamme naisia urapolulla yrittäjäelämässä. Nyt kun olen seurannut kilpailijoita, meidän missio on täyttänyt kertaa tuhat, Vuorela kertoi The Palm Skatta -ravintolan kutsuvierastilaisuudessa.

Vuorela paljasti onnellisen uutisen tilaisuudessa: hän odottaa toista lastaan ja laskettu aika on helmikuussa. Vuorelan esikoistytär Adessa on kolme vuotta.

– En ole voinut raskauden aikana hirveän hyvin. Minulla on hyperemeesi ja se tarkoittaa raskausajan tosi voimakasta oksentamista. Edellisen raskauden aikana oksensin itseni tiputukseen saakka ja nyt olin ihan äärirajoilla.

– Oksentelu kesti raskauden puoliväliin eli tuossa neljä viikkoa sitten loppui päivittäinen oksentaminen ja nyt se on satunnaista.

Vuorela oli tietämättään raskaana, kun hän otti viime vuonna Miss Helsinki -kilpailun Rosanna Kuljulta vastaan. Hän ihmetteli viime vuoden finaalin jälkeen huonoa oloaan ja lopulta teki positiivisen raskaustestin.

– Sain kuulla odottavani kaksosia, mutta raskaus keskeytyi viikolla 11. Rankan keskenmenon jälkeen mikään ei oikein kiinnostanut, kun olin asennoitunut siihen, että odotin kaksosia ja joudun luultavasti vetäytymään tästä kaikesta.

– En meinannut löytää millään paloa Miss Helsinki -kilpailuun, mutta onneksi se palo lopulta löytyi.

Miss Helsinki -kilpailun finalistit:

Tässä ovat Miss Helsinki 2022 -kilpailun finalistit 0:20


Lue myös:

    Uusimmat