Janitan matka päättyi lopullisesti Love Island -villalla – kaunotar kertoo erikoisesta suhdesäädöstään: "En edes ymmärrä, miksi me yritettiin niin lujaa"

1:42
Seesteinen ja ihana aamu muuttuu yllättäen taistelutantereeksi, jossa kyyneleitä vuodattaa tällä kertaa Vanessa. Sanni riemuitsee tulevista treffeistä Akun kanssa ja riemu on molemminpuolinen

Love Island Suomi -villalle yllätyspaluun tehnyt Janita lähti rakkauden saarelta lempeä löytämättä. 

Love Island Suomi -villalla käytiin läpi jälleen tänä iltana tunteikas hetki, kun oli uuden parinpudotuksen aika. Pudotusuhan alle joutuivat katsojilta vähiten ääniä saaneet Joel ja Janita sekä Oliver ja Michelle. Turvassa olleiden parien oli päätettävä putoaja, ja tällä kertaa valinta kohdistui Joeliin ja Janitaan. 

Janita ei harmittele toista putoamistaan saarelta, vaan myöntää sen olleen jopa helpotus. 

– Tiesin, että olen jo mahdollisuuteni saanut ja ei siellä nyt ole miulle sitä elämäni miestä. Oli jo minun aikani lähteä kotiin. Olihan se haikeaa jättää ne kaikki sinne, mutta kun tietää, että he tulevat kyllä ihan pian perässä, niin tosi hyvillä mielin lähden kyllä kotiin. 

Nainen kertoo olleensa erittäin yllättynyt sekä kiitollinen saatuaan mahdollisuuden palata saarelle. Janita putosi muutama viikko sitten jäätyään ilman paria, mutta päätyi takaisin saarelle katsojien äänestämänä. 

– Menin sinne ihan uudella draivilla ja mietin, että nyt otetaan kaikki tästä irti, kun kerran vielä uudestaan pääsee. Ensimmäinen kerta oli semmoista ihmettelyä, tapoihin tottumista ja ihmisiin tutustumista. Toisella kerralla yritti jotain pientä suhdetta saada aikaiseksi, joka meni kyllä ihan täysin mönkään. 

Janita oli tovin Akun parina, jonka kanssa nainen yritti ottaa selvää, voisiko kaksikon välille syntyä jotain romanttista. Siitä ei kuitenkaan Janitan mukaan tullut yhtään mitään. 

– Pakko sanoa, etten edes näin jälkikäteen ymmärrä, miksi me yritettiin niin lujaa, koska miulla oli kuitenkin melkein alusta asti kun Akuun tutustui sellainen fiilis, että ei hän kyllä ole se elämäni mies, Janita myöntää. 

– Mutta voipahan ainakin sanoa, että se kortti on täysin katsottu ja Aku on miulle edelleen erittäin rakas ystävä. 

Nainen toivoo, että Aku saa suhteensa käyntiin uuden parinsa Sannin kanssa ja ei päädy tämänkin kanssa jälleen kaveripohjalle. Janita on sitä mieltä, että hänen oma elämänsä mies odottaa häntä vielä jossain päin Suomea. 

Tällä viikolla rakkauden saarella on seurattu silmä kovana myös dramaattisia riitoja Vanessan ja Reetun sekä Tommyn ja Nikitan välillä.

– Siellä on tosiaan ollut ilmapiiri aika kireä koko viikon. Porukalla alkaa ehkä oikeasti seinät kaatua päälle ja ne kaikki draamat ovat oikeastaan lähteneet jostain aivan turhasta ja sitten paisuneet. Siellä on vielä niin vahvatahtoisia ihmisiä, jotka eivät halua tulla asiassa yhtään vastaan. 

– Kyllähän ne paisuvat melkoisiksi, mutta veikkaan, ettei tuommoisia juuri ulkomaailmassa tule, mutta nyt kun ollaan 24/7 monta viikkoa saman katon alla, niin ei ihmekään, jos siellä alkaa päät hajoilla ihmisillä. Mutta sitä on ollut ihan hauskaa seurata vierestä ja on saanut aina tsemppailla milloin ketäkin. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja