Janice Dickinson: Suomalaiset miehet ovat seksikkäitä

Suomessa vieraileva maailman ensimmäinen huippumalli ja omaa mallitoimisto-realitysarjaansa luotsaava Janice Dickinson, 53, ihastui suomalaismiehiin.

Suomessa Nelosen Huippumalli haussa -ohjelman kuvauksissa piipahtanut Janice kertoi torstaisessa lehdistötilaisuudessaan arvostavansa Suomea monella eri tavalla.

– On upeaa, että Suomen presidenttinä on nainen, ja että naisilla on täällä ollut äänioikeus jo äärettömän kauan. Yhdysvaltojen pitäisi ottaa oppia maastanne, Janice kommentoi.

– Sitä paitsi miehet ovat täällä aivan älyttömän seksikkäitä! Vai mitä, naiset, hän riemuitsi.

– Enkä halua mitenkään dissata naisia, hekin ovat upeita. Suomalaisilla on geeneissään sellaista originaalia kauneutta, että olen aivan myyty.

70-luvulla mallinuransa aloittanut nainen paljasti, ettei kadu mitään henkilökohtaisen historiansa tapahtumista.

– Vaikka olen kirjoittanut hyvin paljastavia kirjoja, jotka kertovat rankoista asioista, en kyllä kadu yhtäkään hetkeä elämässäni. Siitä huolimatta toivoisin olevani himpun verran kärsivällisempi, etenkin lapsiani kohtaan. Hyväksyn elämän tosiasiat, kuten sen, että hitto soikoon, olen 53-vuotias, ja jos joku on niin hullu, että tulee paparazzaamaan minua uimarannalla, hän voi todellakin odottaa, että peppuni on kuin onkin muhkurainen!

Janice Dickinsonin mallitoimisto -sarjan 3. kausi päättyy Subilla su 23.11. klo 18.00. Seuraava eli 4. kausi nähdään Subilla myös, mutta aloituspäivä on vielä auki. Tarkemmat ohjelmatiedot löydät .

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat