Janice Dickinson etenee suhteessaan salamavauhtia alttarille

Entinen huippumalli Janice Dickinson suuntaa alttarille.

Värikkyydestään tunnettu tv-kasvo ja entinen huippumalli Janice Dickinson, 58, etenee uudessa suhteessaan vauhdilla. Hän astelee avioon miesystävänsä Robert Gernerin, 57, kanssa vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Parin kihlajaisia juhlittiin perhepiirissä sunnuntaina.

Gerner oli kosinut naisystäväänsä matkalla Los Angelesin lentokentälle, kun Dickinson oli vienyt miesystäväänsä kohti konferenssia. Korviaan myöten rakastunut Janice oli vastannut yllättävään kysymykseen myöntävästi ja siirtynyt suunnittelemaan parin yhteistä tulevaisuutta eteenpäin.

– Tarkoitukseni on saada Rocky tuntemaan itsensä maailman onnellisemmaksi mieheksi hänen loppuelämänsä ajan, Dickison haaveilee US Weekly -lehdelle.

Dickinson kokee olevansa todella tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseensa. Hän jo suunnitteleekin suuren mittakaavan hääseremoniaa tuoreen kihlattunsa kanssa.

– En voisi olla onnellisempi juuri nyt. Bradin ja Angelinan häät näyttävät meidän häihimme verrattuna kuin matkalta kaupungintalolle, kolmatta kertaa avioituva muotialan vaikuttaja uhoaa erikoisien vertauskuvien kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat