Jani Wickholmista tuli isä: Mukana synnytyksessä alusta loppuun

Muusikon vaimo synnytti myöhään tiistai-iltana tyttären Keski-Suomen keskussairaalassa.

Onnea täynnä olevan tuoreen isän on vaikea kuvailla tunteitaan.

– Olo on jotenkin täydentynyt. Vuosien varrella on tuntunut, että jokin osa miehen elämänkaaressa on puuttunut. Tätä on vaikea sanoin kuvailla. Ne miehet, joilla on lapsia, tietävät, miltä minusta tuntuu, Jani Wickholm iloitsee.

Tiistai-iltana noin kello 23 syntyneen tytön strategiset mitat ovat 3080 grammaa ja 48 senttiä.

– Hänellä on paksut tummat hiukset ja isänsä nokka, Wickholm kuvailee.

Hän kertoo myös olleensa mukana synnytyksessä loppuun saakka. Kaikki meni hyvin ja mies on kiitollinen perheen saamasta hoidosta.

– Jossain vaiheessa kätilö kyllä näytti punaisen napin, jolla sai kutsuttua toisen kätilön paikalle siinä tapauksessa, että isältä meinaa lähteä taju, hän naurahtaa.

– Sairaalan henkilökunta oli erittäin osaavaa ja he tekevät pitkää päivää tiukoilla resursseilla.

Wickholmin mukaan äiti ja vauva pääsevät mitä luultavimmin kotiin huomenna torstaina. Kotona kaikki on valmista tuoretta asukasta ja koko perheen uutta elämää varten.

– Kaikki on rakennettu valmiiksi tyttöä varten. Pääsin sairaalassa myös treenaamaan vaippojen vaihtamista ensimmäistä kertaa elämässäni, hän kertoo innoissaan.

Isyysloman pitämistä Wickholm ei ole ehtinyt miettiä. Kaiken työstä liikenevän vapaa-ajan trubaduuri-muusikko aikoo kuitenkin viettää perheen parissa.

– Uuden levyn tekeminen on jo aloitettu ja toki hoidan myös kaikki keikat, mitä nyt on sovittu. Luovassa työssä on se hyvä puoli, että tällaisista iloisista tapahtumista voi myös ammentaa siihen, mies kertoo.

Wickholmin isyydestä uutisoi ensin Hymy.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat