Janet-kanne vedettiin takaisin

Tennesseeläinen Terri Carlin on vetänyt takaisin Janet Jacksonia ja muita Super Bowlin paljastaviin tapahtumiin osallisia vastaan nostamansa kanteen. Carlin haki yhteiskannetta ja vahingonkorvauksia miljoonille katsojille, jotka näkivät hänen mielestään rivon ja sopimattoman tapauksen. Kanteen vastaajiksi oli nimetty Jackson, hänen kanssaan esiintynyt Justin Timberlake, televisiokanava CBS, show'n tuottanut MTV Networks Enterprises sekä CBS:n ja MTV:n emoyhtiö Viacom.

Carlin pyysi kanteessaan oikeutta lopettamaan loukkaavien ohjelmien lähetyksen lasten valveillaoloaikaan. Lisäksi hän haki vahingonkorvauksia 80 miljoonalle yhdysvaltalaiselle katsojalle. Carlin kuitenkin veti kanteen takaisin. Hänelle jää oikeus nostaa kanne myöhemmin pelkästään itsensä puoleseta.

Carlinin asianajajatoimistoon Ritchie, Fels and Dillardiin, joka hoitaa juttua ilmaiseksi, on tulvinut puheluita ja sähköposteja vanhemmilta miltei joka osavaltiosta. Valitusten suuren määrän vuoksi vahingonkorvausten summa voi jäädä vain nimelliseksi. Mutta jos vahingonkorvauksia maksetaan, kevytmielinen lähetyssääntöjen rikkominen voi koitua kalliiksi sen rikkojille.

Lue myös:

    Uusimmat