Jamie Foxx avautuu vihdoin mystisestä sairaalaan joutumisestaan

Näyttelijä-koomikko Jamie Foxx joutui reilu vuosi sitten sairaalaan kesken elokuvan kuvausten. 

Huhtikuussa 2023 näyttelijä-koomikko Jamie Foxx  joutui sairaalaan. Tarkemmin hän ei ole aiheesta juurikaan kertonut ennen kuin nyt X-palvelussa maanantaina 1. heinäkuuta jaetulla videolla.  

– Viime vuoden huhtikuun 11. päivä minulla oli paha päänsärky, pyysin kaveriltani Advilia. Olin poissa 20 päivää. En muista mitään, Foxx kertoo videolla, joka on kuvattu Phoenixissa kadulla. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kertoi olleensa tuolloin Atlantassa, kun hänen siskonsa ja tyttärensä veivät hänet lääkäriin. Foxx sai kortisonipiikin.

Seuraava lääkäri oli sitä mieltä, että hänen päässään on tekeillä jotakin. 

Jamie joutui sairaalaan viime huhtikuussa tulevan Netflix-elokuvansa Back in Actionin kuvauksissa, Atlantassa, ilmenneen "lääketieteellisen komplikaation" vuoksi. Hänen tyttärensä Corrine Foxx ilmoitti sairaudesta Instagramissa seuraavana päivänä ja totesi, että hänen isänsä oli jo toipumassa.

Kuukautta myöhemmin Corrine ilmoitti, että hänen isänsä oli päässyt sairaalasta viikkoja sitten ja jopa pelasi pickleballia.

Ensimmäisessä esiintymisessään sairaalahoidon jälkeen Foxx avautui kokemuksestaan Vanguard-palkinnon vastaanottopuheessaan joulukuussa. Foxx kertoi tuolloin, että hän ei pystynyt oikeastaan kävelemään kuusi kuukautta aiemmin.

– Arvostan nyt jokaista minuuttia, se on erilaista. En toivoisi pahimmalle viholliselleni sitä, mitä kävin läpi, koska on vaikeaa, kun se on melkein ohi – kun näet tunnelin. Minä näin tunnelin, en nähnyt valoa, Foxx sanoi.

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat